Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve predizborna mastanja, pa ni ovaj autoput 5c(vc) nije zavrsen a vi vec o novom pricate... Pa ko koga ovdje supljira lopovi jedni...
@praznaprica veruj da nemate, dodji u Srbiju, i to istocnu, da vidis sta su rupe na putevima
sastali se kmet i vazal da mole sultana za utrtu hediju.
Tebi druze najbolje da se vratis u 16 vijek kakvi ba vazali kakvi kmetovi kakve zaostavsine i nazadak SDA JE VRATILA BOSNU 16 VIJEK
trulex ...ta krscanska europa ti dodjeli 15 presuda za genocid i uzp protiv muslimana hihihihii
Ma u krajnjoj nuždi neka Erdogana i Turske. Zašto !? Pa zato, čisto da znaju komšije preko Drine Srbijanci i komšije sa lijeve strane Hrvatska, da i Bošnjaci imaju nekoga za “leđima” I da taj neko, neće baš pustiti da se Bošnjaci ubijaju tek tako. Samo zato sto Bošnjaka ima manje od Hrvata i Srba. Neka svogai u gori hajduka ;)
Figurativno naša Država je po standardu građana onda ne na ''šljaci'' nego katapultirana još dalje u ''prošlost'' na tvrdu, zemljanu, ispucalu, podlogu a mi trčimo i šutamo krpenjaću bosi. ( nemamo ni zepe za one koji znaju šta su zepe) Oba nam palca na nogama polomljena od loših terena a mozak ''izbrazdan'' od kastinskih politika .
Povedite i ona 4 majmuna iz Francuske:)
Vidi Bakira na slici, ima čoik ideju, ha ya...
Hoce ih babo naruziti.
odoše srbin i bošnjak kod erdogana, samo ne znam koji je koji hehe
@Norid55 a "beg" je ko biva arijevska titula
Vas dvojica pamet u glavu pred BABOM..
S obzirom na nas kretenizam ipak treba reci da Erdogen je licno primio nasa dva odlikasa dok Trump ih ne bi ni pogledao..neki rezervni ministar bi ih primio. Ne znam za Putina. Treba praviti prijateljstva sa onoma koji nas hoce i ovakvim kakvim jesmo.
therat ..ti neki majmun, amer ili sta vec?hos bananu krele?:)))
Ne valjaju im bicikla pa pošli na reklamacije 😂😂
Babo, felšava mi felga, a kod bracike Vučka spao sic.
jbm vam boga seljačkog
Trebalo bi kupovati sijalice štedne Trebalo bi ljubiti samo žene čedne Trebalo bi potpuno izbaciti masno krenuti u teretanu dok ne bude kasno, aman aman......
dodik na aparatima jer nece da ga povedu na trip u tursku...
Ja sam protiv politike koju vodi B.I. To je politika koju vode političke kaste i oligarhije na čelu sa '' rođobradim-prvorođenim'' potpomognuta pogubnom politikom tame i propasti - ''minder i halka politikom''. Što se mene tiče u političkom smislu učiniti ću sve da se suprostavim toj ''politici'' a protogoniste pošaljem '' na smetljište povijesti'', uništelja Bosne ( BiH) Bošnjaka ali i drugih naroda koji su ovdje uvijek živjeli.
@DrynskiSorabKingdom ...haha,...koje lupetanje,a ovo za Šiptare ti svaka čast... :))))
drinsky...samo naprijed uskoro Srbija od zemuna do NiS:))))))))))))) Nije kulturno starosjedioce balkana bosnjake i siptare stavljati u kos sa kmetovima sljeglim sa karpata :)))
bravo za Izetbegovica i Vucica, samo tako se moze naprijed, samo slozno, bravo
Zar niste prosli put razgovarali o autoputu?