Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javio se maloprije ambasador kaze fali mu novcanik. 😂😂
Morao je ipak da nadoknadi onih 200KM sto je dao neki dan. Sebija mu nabijala na nos 2 dana sto je dao bez njenog pitanja. Pa kleptoman se nije mogao suzdrzati pred funtama kaze obozava novce sa slikom Elizabete.
ZIVIO I DUGO NAM VLADAO GOSPODAR FAMILIJE BAKIR IZETBEGOVIC
E ovo se zove kad ti babo ostavi glup a svi te pozdravljaju koda si neko
Bakir će završti na isti način kao Dodik i Čović. ( administrator Klix-a će me sigurno opet odalamiti bejzbol palicom, kaže širenje mržnje i netrpeljivosti ).
To mi je isto ko kad jedan presjednik moze da vlada 4 godine i pred kraj mandata eh haj sad da stavimo na 8 godina ne bil kako produzio ee ma nemoj. Nemogu se sjetit u kojij je to zemljo bilo, al nije davno. Tsko da ti i Covic ste odsvirali a i Dodik nadam se. Samo Mirsad Hadjikadic gospodin dolazi u obzir. I toako ce te mjenjat sta mjenjaj te da moze bit samo jedan za cjelu BiH. Pa ces vidjet sta se moze za 4 godine napraviti.. Svica brate, nejmanje.
Edvarde zipa kirbas nece zaspati ako nesto ne ukrade😂
Jesu li dogovorili kakve transfere iz sarajeva i zelje u man utd? :'D
kae ima prostora za jos jednu turu akciza
Ipak su AKCIZE a ne putarine. Sve u svemu kao da su uveli dodatni procenat na postojeći PDV. Poskupljenja prehrambenih proizvoda su vidljiva po marketima i benzinskim pumpama. Vješti i promućurni trgovci podmuklo podižu cjene, kako im javnost ne bi prigovarla da su to uradili zbog nafte. Mnogi su se već namirili!
Promjeni li se kad taj sako hebem mu miša, vazda isto...joj sto ne mogu sirotinje........hah
naguzi mu se mozda ti da 100 funti...da nadoknadis 200 km
Neka nam naše Sebije, draga naša sposobna buduća presjednica. Nena sposobnijih na cijelom svjetu od naših sandžaklijki, ona i ovog svog mutu gura naprijed, sve je krenulo od kad se ona ćita.
Jel Ryan Giggs bio s njim na sastanku ?
Sam Safete, sam !
Ko o cemu SDA o AKCIZAMA i postenju Prave ravaku
IZDRZI PREDSJEDNICE !! Kad daje pare ne valja, kad ne daje opet ne valja ma pusti narod gospodine predsjednice
ja se ne sjecam kad se zadnji put bakir sastao sa nekim drzavnikom predsjednikom. osim erdoana... covjek nema lobi nema nikakve veze u svijetu...
@Hajno Kako ste nisko spali da ste počeli osporavati hrvatsku i srpsku naciju. Vi ste nastali od konvertita Hrvata i Srba.