Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po vertikali će Ko.šić i Šćepo sve prihvatiti kako im šef Baakir kaže i naredi. Ovo je samo bacanje šupljaka jer samo još da dogovore obaranje vlade u KS i sve rješeno, ljigavci preuzimaju i KS. I SDA mi je bolja jer takva je kakva je, ali ove ljigavaci DF-a i SBB-a to su najveće prostitutke i to smrdljive.
@oblutak123 U potpunosti se slazem da su SBB i DF ljigavci i da njima upravlja SDA, ali moramo shvatiti da ce SDA kao nazadna stranka i rak rana BiH , kad tad sici sa pozicije laznog predstavnika bosnjackog naroda i postati jasan klan lopova koji unazadjuju prvenstveno drzavu BiH. Sto proje svi to shvatimo, to ce prije i HDZ i SNSD revansizam koji imaju prema SDA lopovima pretvoriti u neminovnost zajednickog zivota.
Riđobradom je najbitnije"sve po vertikali". Ko šljivi državu,bitna je Vlada KS,njegova bolna tačka i izvor dugogodišnje pljačke.
Kako SAD opstaju sa 51 drtavom mogla bi i buh sa tri. 🤔
😂 👌 Dogovori ko za kafane ne znaju kakv dogovor da naprave mrsko im da rade pa hajd sve na staro dogovor će jedino biti tek kada stara generacija umre.
tesko narodu sa ovakvim "liderima"
Pa dokle će ovce da šute i da, se primaju na njihove šupljake. Bolje i ne zaslužujete.
dogovorice se bakreni he..bo svu svoju blizu i naravno dalju vamiliu
@medobrundo1 Trebamo sto prije prestati glasati za SDA,SBB I DF . Pokrenimo sto prije taj proces i prestanimo glasati za njih. Zasto nisu odmah oformili vladu KS kad su mogli, nego varaju narod i prave koalicije sa drugim strankama samo da razjedine narod i razbiju napredak pozitivnih snaga u BiH. Treba ih kazniti na narednim izborima, vec sada kada se bude tebalo glasati za nacelnike. Ne glasati za ubice automobilima i nasilnike,
Samo građanska država. Samo građansko uređenje. Kraj diskusije.
I za to primate platu?
Dva matora narkomana
KAKO BI VAS JA SVEZAO ZA DRVO I PUSTIO JEDNO 5 PIT BULOVA DA VAS MAZE. MARS BAGRO IZ DRZAVE..HALAL VAM BILO STO STE POKRALI,SAMO MARS IZ DRZAVE
Sta bi sa AKCIZAMA? SBB,DF,SDA,HDZ,SNDS... fuj fakini jedni
Pa svako neka bira svoje. Nećemo ni mi na dam Turci biraju autoput za Beograd a mi želimo u EU.
Mhamu li vam uhljebsku i nreadnicku!
Manjinski 8% traze pola.Samo novi izbori spojiti opće sa lokalnim,povećati izborni prag na 10%,uvesti elektronsko glasanje.Tako ako neko i kupuje glasove treba će mu više novca i glasaća.I valjda će penzioneri lakše se snać na elekt.glasanju ,a ne da ima preko 400.000 nevažečih listića.
Sacekaj Bakire jos malo...ako se Hrvati budu iseljavali sa ovim tempom kao do sada, nece im biti potreban novi izborni zakon..
Čović=Hijena