Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebem vam mater obojici
@kasperneunistivi2 "vi bosnje" govori klosar narkomanski iz zenice
@The_Beg šipu ga nama svima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svak ko je ovom konju dao glas dabogda mu se ruka kojom mu je dao glas osisila. Sta jedna obje ! Pa vidis li budalo sta nsm rade od drzave prodate kucke i trezoraski lopovi.. Nakon imovine dace im i drzavljanstvo. Kamenovat ce ti suprugu osunetiti kcerku. Uzivaj balijo jbo te otac nakaradni koji te dovede u grad
Bakire ako ne pobjegnes u Tursku, odgovarat ces ovde za ovo sto radis u talu s nacelnicima Ilidze i Hadzica za prodaju zemlje arapima. Vidim tvoje glasacko tijelo to zove investicijama. Dobro si se snasao s mamlazima, aferim!
Mozemo li mi kupiti nekretninu u Kataru? Alijin Mali uzima 5% od svih transakcija? Ili 10%?
i ebo ti sve svoje da bogda ti oni na red pred halu cekalu uljebe
Govoreći s ekonomskog stajališta to je potpuni promašaj i katastrofa za građane BiH. Nije problem što bi Katarani gradili vile, nego što bi kupovali kuće i stanove koje su i sada preskupe za nas i preprodavali ili davali u najam kome bi htjeli što bi dovelo do daljnjeg povećanja cijena, to se je već dogodilo u zapadnoj Europi. Ovo pitanje je čak važnije i od trenutne migrantske krize i ovaj plan nikako ne smije proći!
a Sandzaklijama uzimaj državljanstvo? Bakire jbo ti sebi mater ,te pogance nam dovodiš jbo ti msve svoje glupo, koji je Katar po investicijama i uvozu robe iz BiH?? 3273518 mjesto jbo ti oni svi Seku i seke
babo mu prodavao ljude i teritorije za sarajevski pašaluk. ovaj hoce da proda ostatak drzave i da ko šeik vlada tim pašalukom. a nepismene balije i dalje smatraju aliju ocem nacije i borcem za BiH, a ovog trezoraša braniteljem nacije. PLJUC!
Izetbegović i Al-Khater: Omogućiti državljanima Katara vlasništvo nad nekretninama u BiH ------------- pa moraju ljudi vratiti investmente iz 90-tih kad su pomagali poturcenoj gamadi koja zivi u iluziji da ih je neko pomagao jer su bili u pravu ili ih neko voli. Inace arapi ZAKUPLJUJU zemlju u Srbiji,..kao i svuda po Svijetu,..na 25 godina. U KOZOYEBNOM TROKUTISTANU oni kupuju u VLASNISTVO ZEMLJU. Kako i ne bi kada balija nikada nije krvario da i oslobodi tu BiH
..pa se prema toj zemlji koju naziva i vabi 'svojom', ponasa ko prema 'yebanovini' i svacijom tudjoj zemlji
To je baš dobar predlog. Odličan. Za Bošnjake je svakako korisno, i gospodarski i politički. Zapadnjaci ovih godina rado gledaju na bliskoistočnu imigraciju. To je Bakir prepoznao i samo se drži tog briselskok kursa. Nama ostalima je takođe drago zbog ovakve prakse, jer što više Arapije među Bošnjama, to će samo stvarati još veći jaz među nama, a to svi želimo. Svima nam je želja da nema više nikad nekih integracija kao nekad u YU.
Uzdam se u braću Srbe da će blokirat ovakve idiotske ideje.
Ako se ovo desi , naredne generacije tj. danasnja omladina koja je ostala u Bosni nece si moci priustiti nekretnine. Bogati se vise bogate a iole normalna srednja klasa ce preci u siromastvo. Njihov standard je puno veci, a mi nemamo nista. Ni jedna drzava ne daje punomoc nekoj iz DRUGOG kontinenta da kupi nekretninu, samo ulazu pare i investiraju, nekretninu kupuju tek kad dobiju drzavljasntvo. Bakir ovim potezom povlaci zadnju slamku, jer zna da za 10 godina niko nece ni pomisliti na SDA.
Pred smjenu vladti Izetbegovic ne bi smio sad nista dogovarati ili potpisivati
NE!
Daj mu svoje bake.. proda nas ova izetbegovic dinastija opet
tako je Bake samo naše daj , nemoj ove vlahe ugoščavat, ko im jebe mater
mrš