Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1ebite se i jedan i drugi!
@Zeničanin_ .... kaj se dela ovde??
@Zeničanin_ koji je k.... više ovom Bakiru, šta ga svako malo vadi?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nigdje se u svijetu ovolika paznja ne daje politicarima. Zbog medijskog izivljavanja, ovi polupismeni levati su najvece medijske zvijezde u BiH. Zasjenili su i SFF i koncerte i dogadjaje...ama bas sve su zasjenili. Nije bitno jesi li naucnik, jesi li izmislio nesto, jesi li pjevac, knjizevnik, umjetnik, sportas...bitno je da si politicar i u BiH sva slava pripada tebi. Prate se tvoje izjave, stajling, kretanje, kafe, reakcije, disanje. Ovo samo ima u BIH.
@saim_adka Bakir kao da je Dodikov advokat
Bakir je u dobar s obzirom kakav je narod...
kad je bakir uspio ovakav istjerati dodika iz sume na cistinu ..ko vepra iz kukuruza da ga lovci love, e onda nema dalje... ehehhe cuj naljutio ga palmer ..
Zvizdicu svaka ti cast, ne treba debela Biseretina da bude ministar..
Gosp. Izetbegović vidi da je bitno da se uključe stranci ako želimo napredak ove zemlje i ovog naroda. Svaka čast!
cuj "da građani protrljaju naocale", pa da protrljaju tebe bi nogom nabili u vasionu ..oni sto protrljaju pobjegnu od tvog "selameta" u njemacku bjezeci od tvog sistema podobnih, mita, korupcije, nejednakosti, besperspektivnosti...
Bake, izjave su ti pune kake...
Ti mu postao advokat, PR, šta li?
idi u penziju hljeba ti
Pa ti ga branis heboli te on a ti njega.
On nemoze da sebiji kaze ne, a kamoli nekom drugom.Nego moja preporuka je mani se bake politike pusti pametnim da odrade kako treba.inace njegova plasljivost i neznanje dovodi Bosnjacki najbrojni narod u BiH u situaciju da izgledaju kao neka statisticki zanemarljiva skupina.Dali je u pitanju strah da se ne otkriju malverzacije koje je do sada radio ili nesto drugo to neznam.Ali znam da umjesto sto gura zemlju u jos goru situaciju bar bi trebao da se pripremi finansijski za nedaj boze.
Prenijelo ga jel? Jeste nam dotužili.
Stani malo! Pa, zar to izjavi Dodikova uzdanica!? Milokrad je imao velika očekivanja od Palmera, posebno sto on uživa Trampovo povjerenje... Toliko o Dudukovom kurcenju i prosipanju magle 🐑🐑🐑🐑
Ako vama zavisi tako vazna odluka o tome jel Dodik ljut il ne onda ste zaista doveli BiH do toga da je prcija par kvazipoliticara a ne istinska demokratija
Jel se ono bas naljutio ili samo onako...
Stvarno je srpski narod ološ, prvo pristanu na nešto, potpišu, pa onda kasnije kažu "mi nećemo" jer se navodno ravnaju prema srbiji, koja je otišla dalje nego BIH, onda njih moramo omekšavati da bi samo izvršili ono što su potpisali, oni ucjenjuju nekim drugim stvarima, čitava zemlja stoji na mrtvoj tački, tačno bolestan narod.
@OperativacSelmoZapad Pa ja kao građanin NATO zemlje nadam se da BiH nikada neće ući u NATO. Taj savez podrazumjeva pouzdane partnere i funkcionalnu državu a ne leglo terorizma i korupcije. Ruši standard NATO pakta čim uđe.
Da taj savez podrazumjeva pouzdanost, hrvatska nikada u njemu nebi bila..Zašto se građani "NATO ZEMLJE" šta god to značilo, skupljaju na internet portalima koji su osnovani a i pod internet domenom države koja je leglo "terorizma i korupcije" Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Crna Gora, sve oličenje poštenja i prosperiteta, "standard NATO Pakta" HAHAHHA..