Komentari (507)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Izetbegović zaista radi na rušenju RS-a, Dodo bi bio manji od makovog zrna. Ali nažalost Bake ne vidi dalje od Ilidze i sasvim je zadovoljan svojom fildžan državom. Ovo je još jedno u nizu bacanja pijeska u oči Bošnjacima od strane SDA
Svi su mislili da je Stambolić neoboriv i obori ga Milošević da bi ga na kraju kao svog mentora i ubio. Onda se mislilo da je Milošević nezamjenjiv pa ga narod kroz 13 godina sruši. I ovaj Dodik se na sličan način kuwči. Bit će to jedan tužan kraj jedne tužne vladavine bez države.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Sva trojica dizu tenzije pred izbornu godinu. DOKAZ VISE DA SE U BOSNU MORA VRATITI GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH I UKINUTI DEJTONSKA LUDJAJCKA KOSULJA I FASISTICKI GETOI I APRTHEDI U KOJIMA VLADAJU LOKALNE BAJE, ZUPANI I BEGOVI-A U USTVARI MAFIJASI I FASISTI.
Citajuci komentare naseg naroda jedino sto sam shvatio da smo kolektivne trebe. Bakir kakav je takav je, ogledalo svoga naroda, dok ostali mudro sute ili ne smiju nista ni da kazu ovom Laktaskom kabadahiji barem je nesto rekao. Fahro, Nermin Niksic, i svi oni koji se smatraju da su bosnjacke stranke nisu ni komentarisali niti smiju ovom sta da kazu. Ocito je da ce RS ostvariti ono za cim tezi, nas narod samo pita kolike su plate, gdje su pare dok Srbi znaju sta hoce. Propast garant.
Varas se. Moc ide skupa sa ekonomijom. tzv FBh ima progres a tzv RS propada u svim segmentima. Bit ce nesto kao pad berlinskog zida kada Srbima dodje do nokata. Do tada ce se najesti korjenja i popitibatina od svog rodjenog Baje Laktasenka. A Srbija propada takodjer. Eno i Fiat napusta te budaletine, koji miosle da su stariji od ameba i da ce obnoviti Dusanovo carstvo. Niko nece biznis sa budalama osim glupih Arapa koji ce ih takodjer ostaviti kada vide to to nisu oni bivsi Jugosloveni
EU diro me Dodik kmeeekmeee USA diro me Dodik kmeeekmeee
A ti i tvoja zena ste presli 15 crvenih linija do sad i koliko li cete ih samo jos preci...
svi ste vi presli to davno, sram da vas bude..
https://www.youtube.com/watch?v=MY521VfSNJU
Bake, hajde majke ti tvoje rahmetli i babe ti, prestani se vazda na Doda izvlačiti... Ni tvoje maslo nije za Ramazana, i što prije to priznaš, svima će nam biti bolje... osim Sebiji...
Ti si kod Bosnjaka davno presao tu liniju pa te opet podrzavaju, zbog cega..to nikome nije jasno.
naravno da je bitno da medjunarodna zajednica bude informisana, ali oni takodjer hoce da vide sta ti mozes i trebas da ucinis pa ce ti onda oni pomoci oko toga, ponasati se kao nedoraslo dijete koji se stalno zali to niko ne voli i ne postuje. Medjunarodna zajednica postuje ljude koji znaju sta treba raditi u odredjenim trenucima pogotovu ako rade po zakonu i demokratski. Odbrana suvereniteta i prava gradjana je duznost svakog gradjana politicara a ne privilegija necija da se gazi po njima.
Kaki se ova dva majmuna nadopunjuju i vladaju neukim masama to je jezivo
kakire davno ste svi vi presli sve moguce linije,picka vam materina lopovska!
Prvi korak za promjene u BiH bi bio negiranje ove dvojice takozvanih vodja koji vode bosanski narod u propast. Sve dok se to ne desi nema nam napretka. No, svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje.
Izbjegavanjem sastanaka sa Izetbegovićem,a forsiranje Radončića(drugog Fikreta Abdića u Bošnjaka),i Čović i Dodik zabijaju sebi auto-gol.A najveću štetu ce pretrpiti Fahro od Gusinja.
Bakir Inzkovic ...