Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih se dosad dogovorio sa Korejama i Zimbagvetom, bez prevodioca.
Opet razgovori sa trojicom etnokriminalaca kojima interesi obicnog covjeka nista ne predstavljaju. Njih interesuje samo moc, vlast i njihovi bankovni racuni. Fuj.
Kakve veze sad Bake ima sa političkom situacijom ? Zar nije on u penziji?
moudadada!!
Mene kakir ne predstavlja a koga predstavljaju ove dvje đukele to neznam
Par milijardi maraka na 6 slika!
gledaj one čovićeve i štikla.koda je pošla u stripp klub.gdje im je krišto.predala se .
Iako znam gdje živim, prosto je nevjerovatno da se razni likovi smjenjuju, pričaju sa istim (dokazano kriminalnim) likovima o istim stvarima i odu. Onda se ništa ne desi i čeka se sljedeći nadrealan lik koji će doći da zavrne još jednu turu.
3 musketira... nikako da sidju sa politicke scene.... ko glasa za njih na sljedecim izborima, zelim mu da njegova djeca pate... dobro pate...
Nije ni Bakir puno bolji od ove dvojce razbijaca BiH !
Pruzi muda na sto Bakire
Ovi "razgovori "su samo teatarska predstava Dodik i Covic hoce da zabiju posljedni glogov kolac usrce Bosne a Bakir Iz. im ko neda. Kada proguraju ovu Izm. izb. zakona rodice se Hercegbosna a RS ce se automatski osamostaliti jer ce BiH iformalno prestati postojati. Bosnjacima ce ostati par medjusobno odvojenih enklava koje nikad niko nece priznati za drzavu.
jbg, da ste radili sa Hrvatima i Srbima nakon rata a ne protiv njihovih interesima u Bosni. Da se drzali te interese u istoj ravi kao i svoje interese, jer ste najmnogobroji narod, mozda bi Bosna i imala snase. Vjerovatno ne bi zavrsili u enklavama kojih se toliko plasite. Trebalo vam je vise mudrosti i pameti. Ali da Baba ima muda bila bi Djed.
jbg, da ste iskreno radili sa Hrvatima i Srbima nakon rata na njihovim interesima u Bosni. Da ste drzali te interese u istoj ravni kao i svoje , jer ste najmnogobrojni narod i imali ste uslove za tako nesto, mozda bi Bosna i imala sanse. Vjerovatno ne bi zavrsili u enklavama kojih se toliko plasite. Trebalo vam je vise mudrosti i pameti. Ali da Baba ima muda bila bi Djed.
Zasto uopste razgovarate sa ljudima koji su glavni krivci za sve sto nam se desava?
Ovu trojicu treba strpati u zatvor zbog korupcije a ne pregovarati sa njima.
Ovo je sastanak lopova da urade lopovske poslove.
Plemenske vođe iliti poglavice stigle.
Izađoše iz auta na kojima su Michelin gume, a u mene na Fiatu, neke Lanvigator gume, na internetu ih ne mozes naci, Bog zna ko to i kako pravi