Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da malo i ti biješ bitku za BiH ne bi ti škodilo.
Bakir nije mogao ni Jasminu sacuvat, pa je Osmica morao lutati po begradskim splavovima do jutarnjih sati.
Bakir nema srce da brani drzavu, Bakir nema intligenciju (mislim na IQ i EQ) da iznadje rijesenja, Bakir nije govornik i nema sarm govornika, nema vokabular da isprica pricu narodu i da nekog stimulira, utjesi, ohrabri Bakir nema karmu, Bakirova sposobnost da procjeni s kim i kako treba razgovarati je na nivou mahalskog covjeka.
Gsp Izetbegovic bi se trebao suzdrzati ovakvih izjava. Moje licno misljenje je da ovakvim i slicnim izjavama te svrstavanjem na stranu Ukraine i te kako moze naskoditi vlastitom narodu. Znamo mi vrlo dobro ko su Ukrainci i sto se tamo rat vodi
Ne prdi Bake
Ovaj bar je uvjek vojno obucen i dostupan nije se sakrio da pljacka kao ti zoharu
Predlažem sebijinog supruga za nobelovu nagradu za lupanje gluposti i plasiranja kojekakvih mega-laži svome narodu
Otprilike receno sasvim korektno i precizno
E ovo je tačno prva pametna izjava u zadnjih 20 godina.
Pa zasto iz zahvalnosti prema Ukraini, neponudis dobrodoslicu Ukrainskim izbjeglicama ,u dijelove BiH sa bosnjackom vecinom ako iskreno i mislis ovo sto pricas.
Prvi put se slažem riđi
Gos. Izetbegovic je u pravu , da Ukrajina bije bitku za svoju Slobodu i dobit ce je . Konacno se otela iz zagrljaja Ruskoga medvjeda koji je davio mnogo godona . A na ljeto ce infacoja da dotuce Risiju kao ono 89, 90, 91. A sta je sa nama kakvi smo mi znamo li mi ista . Ukrajinska motivacija radi na svim frontovima ito vrlo vrlo kvalitetno i ucinkovito.
Maloprije gledam izjavu Milanovića pljuje li pljuje po Evropi a ispod sve sami komentari srba, kažu "napokon pametan političar iz Hrvatske, kralj" eto dokle su civilizacijski naše katoličke komšije stigle, i ne treba da čudi što podržavaju Rusiju, oni su stvarno umislili da su kolonijalna sila, da su jedna Kina koja zauzima Tajvan, strašno kakva mržnja...
Kako se sam sebi nisi zgadio,prokletinjo lopovska?
Pomozi Bakire Bosni, povuci se! Nemaš bolju soluciju, idi malo za stalno kod kuma Erdogana!
skala i Asim nas brane naravno uz tvoju pomoć jahicu
Hoće li se ijedan političar sa sve 3 strane oglasit o cijeni litre ulja ili goriva. Ili ćemo samo šuplje slušat
Pa ti reče da se Bosna brani džamijama otkud sad ovo,dok ti ako taš da se Bosna brani jakom državom proći će stoljeće .