Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javlja se pošteni..
Konakovic, forto, niskic pravo pošteni
Zar ovaj nije rahmetlija u politici? Jesi li pitao Sebi ja, sta da kazes? Mozda da ona bude direktorica u Tuzi, ali stacionara?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Žućo !! Sve si ti njima davno predao. Sidji sa trona prijatelju, vrijeme je za druge ljude.
Pogrebno preduzece SDA hahahahahahaha
pošteniji je od ovih izdajnika trojanera, SDA nikad ama nikad ne bi dušmanima dala ono što im trojkaši daju, šta je slagao u ovoj izjavi ??? nije ništa slagao jer sve je čista istina, a vi trojaneri ste slijepi pored očiju hebali vas polupismeni klošarkaš, njiva nikšić i dezerter derpe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kme kme....
Eto tebi ce reci
Ko si sad pa ti da se tebi nesto treba pokazivati i davati na uvid. Pa ti si , u vrijeme dok si bio u poziciji, izlazio pognute glave i niko nista nije smio da te pita. I tako si nam licno ti svojom arogancijom i nepodobnoscu, primitivizmom i strahom od hanumine papuce, doveo ovakve tipove u poziciju da dovrse rasturanje drzave koju ste ti i babo ti zapoceli. Dakle, pakuj kofere lagano, povedi onu falsifikatorku iz Crne gore i razguli u Tursku.
Šta ti više palamudiš, znamo da, si ti pregovarao sa Vučićem oko čega, za razne zločine nisi htio tužbu podnijeti VOOOOZZZZ
Trojka sprema izdaju,strašno da su pristali na poltronstvo a predstavljaju 50% građanstva BiH
hajde bogati idi kući i šuti kako te nije sramota izaći pred narod. usro si dasku jarane prihvati to i prestani nam se opet ponovo prodavati kao moralni uzor i naš spasitelj. alahimanet tebi i SDA
ne sumnjam da dogovraju podjelu Bosne💔
Sve sto su dogovarali i pregovarali /a nista nije potpisano na papiru/ svaka im cast. Samo nek nema vise SDFA MAFIJE Konacno disemo ko ljudi bez ovih sto prodadose Hasku reviziju Srbiji pobise ljude na respiratorima pokradose Elektro sistem Bh telecom pokupovase diplome "doktora"... Blato i mulj ljudsko.
svi ste vi isti
Bolesni lazovi i prevaranti Dritani izdajnici Konakovic Niksic I Forto, koliko su nas lagali da je SDA dala Dodiku i Covicu ovo i ono, da nas truju torovima , da nikada ni u snu nebi sa nacionalnim strankama i jos milion bolesnih lazi i podvala, da bi sve sto su to govorili za druge upravo su sve oni uradili u kratkom roku.
Medenko23 Opet ti DERPE a nije ti smetalo da dobijes ime medeni 23 nakon parade ponosa. Jesi li to dao sdfa pederima g**e pa ti dadose ime medeni😄😄😄
Pa zar ne vidis debilu jedan ,da Sa ovim zucom i ostatkom uzp-sda niko ne zeli jer polaka dolazite na red na Sud pa Zenica..
Odoše tvoji iz afere respiratori u zatvor sta kažeš na to?
A seka očito je bio dogovor da se nju ne dira
Ode frljo u tvorza.
Bakir je najjaci nemoj mi Kakira dirati, eto trojkasi ubacise tricu u kos, El Bakir zakuca na kraju, najjaci politikarkasi u cijeloj Mošnji i Nehljebovini.
Koliko botova ovde,tačno normalni čitalac ne može uopšte doći do izražaja😁🤣🤣🤣🤣 Kako prepoznati botovske komentare??! Jednostavno,par riječi samo,najviše 2 reda....i samo spinovanje,ja se grohotom smijem kad čitam ove botovske komentare,stvarno!
Čović od Trojke traži ono što je Armija RBiH vojno porazila!