Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestita mu sto ga je postavio za reisa? hahahahahah
Džamijska loža ostaje tvoja
Dzematlije IZ-a će opet morat da trpe nagovore i poziv za glasanje za SDA, žalosno je što će im proći, naročito kod populacije koja je direktni učesnik rata i musibeta što nas je zadesio.
Bake jedini dingospo od svih aktuelnih političara u BiH, pa manje-više i u regionu.
Šteta što se Sejdo Komšić nije kandidirao, taj bi pomeo konkuranciju
Reis cestiti pobijedio onog gada Zukorlica,sad ce nasa repka da pobijedi Finsku ako Bog da,danas nam je divan dan.
Pjanic i Hajrovic- momcine.
Blago tebi i tvom moralu kada ti je Kavazovic cestit, Allah da te uputi u islam.
ti si ga i postavio
Naravno.Uvijek postavljati cestite a niposto kriminalce.
Vi znate moj stav, jesam za Reisa Kvazovića ali nisam nikada bio za gosp. Izetbegović Bakira, prvorođenog sina Alije izetbegovića . On po meni ne zaslužuje da ''vodi'' Bošnjake ni po kojem kriteriju. On po meni unosi smutnju među Bošnjake, dijeli ih i suprostavlja.. Na kraju pozdrav administratoru koji je dozvolio da izrazim svoje mišljenje.
Ne zaslužuje ni Kavazović. Stranački plejer
Da nije smjesno bilo bi zalosno...
Sramota je da i u IZ mora doci neka “sestorka”, da bi se stvari makle s metve tacke. Gdje god je seljacka garnitura, nama tu napretka. Seljak je za njive. Nije da vodi drustvo i narod.
Islamska zajednica marketing firma SDA
Mustafa Cerić najbolji reis do sada!!
Vratiće se Zukorlić to je jedina nada da su promjene moguće!
Sto nece cestitati kad se ovaj klanja njemu i slusa ga i sa njim se slika i gura mu kampanje i sve sto treba..a oko njega u rijasetu sve sda od softica, cengica pa nadalje...valja odgovarati efendija
Ubjedljiva pobjeda Predsjednika SDA i IZ
Danas je u svijetu dozvoljeno angažovati firmu koja se bavi lobiranjem ili marketingom, da lobira za tebe politički ili reklamira tvoj proizvod. U kontekstu ove priče, IZ je firma koja među kupcima svog proizvoda, lobira za SDA.
Bakire