Komentari (455)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesen stize Causeski
@Adza Ja ću sve koji budu protestovali motkom a rastjeram. Imate izbore i hajde na izbore. Dođete uz dubiozu kolektiv malo pjevušite i nosite nake transparente 2 dana i kad dođu izbori mrsko vam na izbore. Ne mijenja se vlast dubiozom i transparentima nego izborima. Crna Gora je dokaz.
@SnagaNaroda3/Psihijatric Zahvali se ti psihijatru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj kolko ja me podnosim ovo govno to je neobjasnjivo. Dvaput ranjavan znaci za njega me postoji zakon.
A smetljari tatak pogodjen na snajperom jedva prezivio, jos vojnik i odbijen za boracku naknadu, donaciju za kucu nikad nije uspio dobiti hah ljudi ne bi vjerovali al tako je
Sve sami kriminalac i lopov.
Šuti Bakire zdravlja ti.
Poglavica Tito govno će ostati sam na čelu svoje stranke,...i dr.Mengele će ga napustiti...
Kad li ce Bosanski Chausesku odgovarati za atnetat na Generala Sefera Halilovica i ubistvo njegove zene i njenog brata??? Doci ce i taj vakat brzo brzooo!!! Predsjednistvo BiH je formiralo tajnu policiju zvanu Ševe, dokazano da su pripadnici tih Ševa ubili ovo dvoje, zna se ko je bio predsjednik i njegovi savjetnici i zna se ko je mogao jedini da izda naredjenje da se smakne jedan armijski general. Tako dakle naivni narode glasajte vi za ubice!!!
jedino zamjeram bakiru sto govno odma nije izbacio nego mu dozvolio da postane neko a bio je niko
Baš je smješno čuti kad neko iz ovakve kriminalne organizacije pominje demokraciju. Bakir da ima sina on bi se spremao da preuzme kormilo stranke i zamišljao bi da je predsjednik Bosne (i Hercegovine). Sve po uzoru na komunjarističu Kim dinastiju. Članstvo u SDA znači da, a to se potvrđuje stalno, možeš biti ratni zločinac, lopov, varalica s lažnom diplomom, najveći smrad, ALI STRANKA TE ŠTITI, SKIDA IME SA OPTUŽNICA!!! Glupi norode.
Bakir neprekidno manipulise ruralnim i manje pismenim dijelom bosnjackog naroda. Ruku na srce, to cine i ostali nacionalni cobani sa svojim stadima.
Propast SDA, malo po malo ide ka dnu.
Bakire slagao si sve što si mogao slagati. Strašno.
Pa ja stranka vam je viza za buducnost...a narod crkava dok vi uzivate
Jedi g idi da te hodza guzi dok robote klanjas
E moj baka propadate lagano...
Narodu je muka od bakira i sda
Da li je ovo priznao da kradu na izborima ?
ridji budi gospodin, povuci se iz politike, napusti stranku, dok je nisi totalno srozao. Pa smiju ti se i sa istoka i sa zapada. Niko vise ne dolazi u posjete, srozao si ugled naroda, stranke, drzave svojim lokalnim interesima. Zna narod ko je stvarni vlasnik hotela na Ilidzi i drugih najskuplih nekretnina po Sarajevu