Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde bake ne ser.., jesi li ti branio BiH, ti i tvoja politika zajedno sa dzamijskom rajom unistili ste sve ,
Tako je Bake, reci im... zahvaljujuci budalama koji su ginuli za svoju domovinu, danas ti i tvoja SDA zivite kao lordovi. Na kostima civila i poginulih boraca.
Lijepo si to rekao Bakire. I vidim i lijepe naše patriotske komentare. Međutim, mi Bosanci izgleda volimo zatvarati oči pred istinom: dejtonska Bosnaje nakaradna Bosna. Naši sinovi nisu poginuli za dejtonsku Bosnu. Je li Dodik izjavio kad bi mu sada neko dao da on napravi rješenje za Bosnu, ne bi ništa uradio bolje od onoga što je Dejton dao.
Moze pricati ko sta hoce, ali su nas napadali, vijekovima su nas napadali, nikad nije postojala ideologija Velike Bosne, nikad nismo htjeli sve, htjeli smo samo ono sto nam pripada i branili ono sto nam pripada, nismo pohlepni, zato i jesmo ostali cistog obraza
Bakire, Bosnjak sam ali ti brijes na patriotizam koji je lazni. Koliko je mladih Bosnjaka pobjeglo zbog tvog ekonomskog terorizma nad njima? I KOLIKO ce ih jos otici??? Ti nisi nikakav patriota, da jesi, smanjio bi plate, bijeli hljeb, i administraciju i dao narodu.
Jbt kako si tako glup, pa nije on tito. On i da hoće ne može to da uradi, znaš li ti koje su procedure oko donošenja zakona? Edukuj se malo, kani se više tih otrcanih floskula. Kako vam ne dosadi stalno jedno te isto pisat. Eto on će nekome smanjit plate haha
A šta ćemo jesti?
Takvima je sevap ne dat da jedu.
Pa i Bakir je iz Bosne a kakvi smo narod postali sami po sebi znamo,niko nam ne pase,trebali smo Radoncica velicati,da nas proda za sitnu paru i podijeli sirotinji nek ima za kladionice,mozda ih i krene.
Bake ti si legenda koliko si samo hiljada metaka izbjego😂😂😂
sve se moze razbiti, ti gledaj da se to ne desi.. imas ti jos posla raditi..
Ma samo da je tebe razbiti, ova drzava bi bacila jedan veliki teret s ledja. Zar vise bilo ko vjeruje ovom idiotu nakon 20 godina lazi i lopovluka???
OOO Bakire krme jedno lazljivo, kako te nije stid, rata ocima nisi vidio Mrš u trezor majku ti podrumašku.
Rece Bakir koji je rat u trezoru proveo,trebas biti dzon da izjavljujes ovako nesto. Ovaj bas nema srama sekunde
Gradić na granici Republike Srpske i ,sad, dal FBiH ili HercegBosne, videćemo...
Bosna je veca I jaca od Boga.
❤️❤️❤️❤️ BOSNA ❤️❤️❤️❤️❤️
Haha