Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake, ne tražim hranu, posao ili sl... Daj ti meni od svoje vreće zlata samo moju zlatnu kašiku i kvit smo... ;)
vreća zlata za mog bakira :)
" ekspertiza" ne seri govedo cetnicko
...za tebe je gebels malo teži amater...amaterčina, takoreći.
@reuf-e, izvini što te pitam ovako besramno otvoreno ali da nisi kojim slučajem glasao za Bakira?
Nijedan korak od tebe ne zavisi.Jedini korak koji ces napraviti,i moliti da se napravi,je prosenje novca od MMF-a.Sve ostalo je sviranje k...u!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Većina ovih komentatora ima problem sa sobom pa onda sa Bakirom Izetbegovićem i na kraju sa ostatkom svijeta. Bakir nije Čerčil ali je legalno izabran i to bi valjda trebalo poštovati.
znaci stagnacija slijedece 4 godine, ali dok mi stagniramo drugi napreduju, sto znaci da idemo unazad, htio to kasika bake priznati ili ne
IZETBEGOVIĆU DA TE VIDIMO NA DJELU. EVO TI PRILIKE. DA VIDIMO HOĆE LI BITI PRAVDE NA SUDU, HOĆE LI ČAUŠEVIĆ KEMAL (ZNAM DA JE BIO SDA STRANKA) BITI ADEKVATNO OSUĐEN ILI MU NE SMIJETE NIŠTA!?
abu bekir ce potpisati podjelu bosne samo da bi imao svoj kalifat i begovat gdje ce da saje vedre i oblace !
Nama nema većeg koraka unazad od tebe, vjeruj ti meni. Ti si nas povukao 20 godina unazad sa svojom nacionalističko-ratnom retorikom.
znaci stagnacija slijedece 4 godine, ali dok mi stagniramo drugi napreduju, sto znaci da idemo unazad, htio to kasika bake priznati ili ne
Prijesednice oni tebi dudlaju scepici ,cetnici i ustase a navece zvacu nece da ti se digne vise na njih.
Samo bih rekao da su ovi Radoncicevi toliko zalupani avazom da ni ocima svojim istinu da vide nece vjerovati! Prestanite avaz citati pa da vidimo da li cete igdje otkriti nesto lijepo o radoncicu... KLIX JE KING ZA SVE MEDIJE!!
Incko podrzava rusenje drzave BiH i njene drzavnoati. Bosnjacki ne nasjedajte na lazi stranih lazova.
Zar moze biti vise podjela? Ja mislio da je podijeljeno maximalno, a ono moze jos.
amin jarabi predsjednice!
Nemas kud nazad to je zavrsio babo a naprijed nedaju dodo ni covic toliko
obecanje ludom radovanje..
Gospodo politcari, podvucite crtu, jedinstveni i ujedinjeni, odlucni u promjene, postanite snaga kojoj cemo vjerovati u ostvarenju bolje buducnosti. To su Vam slogani, samo to ispostujte i narod ce biti prezadovoljan.
dje si ti zivio zadnjih 20 godina... na marsu? ma jok, i od tamo bi saznao nesto pa da ne pises ovuda gluposti
E moj Bakire izgleda da je pobjeda SDA pirova pobjeda.Koliko vidim i čujem sa SDA neče SBB DF NAŠA STRANKA HDZ 1990 SDP ??pa skim ,kojim strankama čete napraviti večinu?????
dok god je ovakvih izdrkotina ko ovaj grad na drini iz republike sumske..a i ima ih jos,,uvijek cu glasati za sda...ne zato sto volim sda vec,nama bosnjacima nema alternative....izgleda bosnjaci u federaciji su uspavani,,nisu svjesni kosu im komsije..jbg tako je bilo i 91..pa zna se kako smo prosli
prika moj... 92 godine cetnik je prodavao vrecu brasna ratnim profiterima iz sda po 100 KM a isti su je jadnom narodu prodavali po 1.000 KM. sjecam se jedne jesenske noci koju je moj otac proveo u sumi u nadi da ce moci od cetnika kupiti vrecu brasna... ali nasi cetnici nisu dali.... MUNAFIK JE GORI OD KJAFIRA, ZAPAMTI !!!
sda je prodala srebrenicu za ulaz u Sarajevo i zrtvovala 8500 bosnjackih zivota. pa ti gledaj za koga ces glasati.