Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj je predstaviti da je Sda bila kočničar a nikako čović i dodik
čović i dodik jesu bili kocnicari. Ali s pozitivne strane, mozda nam pomognu da se oslobodimo SDA budala i bandita. Hoce li ovi iz 8orke biti bolji vidjecemo.
Nikad Srpske, Hrvatske i Izdajničke agencije nisu bolje sarađivale kao danas na društvenim mrežama, uključujući i Klixu. BOTOVI 8ke sve živo rade da ispadne da nisu IZDAJNICI. A jesu IZDAJNICI. Skinuli NATO s programa vlasti - sprema se zlo Bošnjacima.
Bake je veliki bogobojaznik. Zena mu ljeci ljude sa laznom diplomom.
S kinite se sdaovci narodu s grbačs više. Glupi ste j dosadni s pricama o zastiti drzave koje su vas obogatile. Osmorka nece dati pola Bosne kao zeleni niti ce prodati reviziju. Osmorka im mora dati ona ministarstva koja su im ZELENI SVE OVE GODINE DAVALI. Zeleni su zadnjih 25 godina dali Hdz i Snsd sve poluge. Osmorks je ponos građana i svih dobrih ljudi. Sda nije sinonim za naciju i vjeru
Nijedan bosanki patriota ne bi smio nikad više glasati ni za koga od Osmorke. Sljedeći izbori moraju biti njihov politički kraj. Inače će ovo biti početak kraja Bosne, barem u ovim granicama.
Ma baš me briga gdje se sastaju, ali šurovati sa Krmkom Miletom i HDZ-om je izdaja Bosne i Hercegovine. Krmak je otvoreno protv Bosne kao normalne države, a i HDZ bi najradije spakovao svoje teritoriji i pripojio se matičnoj zemlji. I svi to znaju. Bakir je kakav je, i Sebija je šta već jeste, ali to je sasvim druga priča, i druga dimenzija.
Lažni moral, dvostruki standardi itd. Pojedinci prozivaju druge riječima da oni ne mogu predstavljati Bošnjake, a da nikad ne uđu u džamiju, čak ni za Bajram. S druge strane, jedni drugima kopaju po prljavom vešu, služe se najgorim metodama, fotomontažama itd. Otrcano je to sve, 30 godina lajete isto. Dosadili ste i Bogu i ljudima, idite više, ako imate obraza nikad se nećete vratiti.
Kao što je A. Ambasada stajala iza pokreta FETO u državnom udaru 15.7.2016. s namjerom da umjesto Erdogana dovede F. Gulena, tako je i ovdje u SA A. Ambasada izvela svojersni državni puč te je svrgla najajaču stranku i umjesto nje dovela 8-kolonaše. Da zamažu stvar kod naroda izlobirali su da BiH dobije EU kandidatski status, od kojeg poput Turske neće imati nikakve koristi. Cilj je postignut od bošnjačke apsolut. većine načinjena je boš. politička manjina.
Komentari treba da se pišu sa punim imenom i prezimenom. Ovi anonimni sajberratnici samo truju narod
Očajničko zloupotrebljavanje vjere
Ko je bio sa njima u koaliciji sve ove godine ,bas Me čudi.
Brzo se zaboravilo alkoholiziranje SDA-ovog člana i klauna Hadžihafizbegovića. Go do pasa, a "oduzet" od viskija...
Psi laju a vjetar nosi
Koliko poznajem drustveno uredjenje ovog jada od drzave, jos uvijek je de jure sekularna, znaci vjera ne smije da utice nikako na drustveno uredjenje niti na poimanje gradjanske pripadnosti drustvu...Otkad se to mora biti u vjeri, jel to zabranjeno biti ateista, pa samim tim ne biti ogranicen na konzumaciju i druge hrane, zabranjene vjerskim svjetonadzorima, alkohola, i cega vec ne?! Ovo je postao religiozni fasizam..
Da mi ne bi rakije u rovu na - 16 eeeee
Samo mazu oci, da oni imaju životni stil zapada. Gradjani na svim nivoima i svim nacionalnostima i religijama u Bosni se pate, jer jednostavno nema sistema i organizacije. Sto običnom gradjanu treba. Narod preživljava i radi da plati račune, o njima svima neću ni da govorim.
Ovi što ne piju alkohol a žive u Bosni definitivno su mi sumnjivi.
Ima li alkohola kod Kibeta?
Pa sda od samog postojanja, ima za cilj BiH sa vjerskim temeljima, ali njihovom vjerom..to nije nikakva tajna..... Ostali razguli
Osmorka, politicari otpadnici koji ce BiH odvesti u propast a sve na racun bosnjaka. Dodik i Covic su ekstremni nacionalisti, negatori genocida i oni koji zele raspad BiH. Osmorka ce im to omoguciti, a kada dodje do toga, rat je neizbjezan.