Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji zeleno svjetlo stranih diplomata... HAHA...pa nigdje na svijetu nema da se stranci toliko petljaju, navijaju, zavrcu, uvrcu, supaju se, cirkuze itd u jednoj drzavi kao kod nas... tuzno i jadno.
Ljudi ba šta vam je ostaje HDZ koji se nemože izbjeći zbog kvote Hrvata, oni sugirno neće u kolaciju sa 4-5 stranaka jer moraju pregovarati sa svima, lakše je sa jednom strankom, a što se tiče rsa snsd se nemože izbjeći jer ima više mandata nego svi kad se saberu. Df će ostati u toj koaliciji jer df i hdz se međusobno održavaju pingpong politikom!
Ma jok, ne trebaju nam stranci, vi čobani iz SDA nam trebate put pokazati.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaci, da saberemo, protiv SDA je 11 bosnjackih stranaka (koliko god se to Nerki Fergusonu gadilo, ali i SDP zivi od Bosnjaka), strani faktor, hrvatske stranke, srpske stranke, veselo drustvo sto jest jest. Sve u svemu, nacionalizam je okej ako nije bosnjacki, a korupcija je svakako ista medju svima navedenim. Zanimljivo.
Bolje da trojka bude opozicija nek ide SDA i Df oni naučili sa SNSD mi ćemo sačekat da ojačamo pa sa PDP om kada dođe vrjeme
Alo trojka,stisnite muda pa formirajte vlast sa GENOCIDNOM TVOREVINOM (SNSD)I UZP(HDZ).HAJD DA I TO VIDIMO
Formirat ce zeleni zato, licemjeri najveci.
NIP je samo otpadak SDA, ne mogu biti nista bolji, to je cinjenica.
Ova trojkaši su podguzne muhe stranaca, to u prevodu znači ovako,znaš kad bi oni potpisali izborni zakon da ih se pritislo, pa već jučer!
Strancima je u interesu rasturiti bosnjake,muslimane koliko je to moguce,oslabiti ih,nesto kao Palestina.Da vecinom vlada manjina,da u konacnici ostanu bez drzave,kao palestinci.
Novinari pitaju Nermina Nikšića koji je osvojio 5.214 glasova i samo 4,52% glasova SDP a DA LI STE PONOSNI NA IZBORNI REZULTAT KAO VOĐA STRANKE!⁉️🤣😂🤣 A Bakira Izetbegovića koji je osvojio 200.000 glasova ili 90 % glasova SDA, DA LI ĆETE DATI OSTAVKU NA ČELU STRANKE⁉️🤣😂🤣 Sve samo govori o čemu se ovdje radi!!!
Sad se uzima lova za stolice
Bitno je bosnjake slomiti,naravno ide se u koaliciju sa rusiteljima drzave snsd i hdz a i nek ide trazili ste gledajte
Može li mi neko pojasniti šta je bolje u kombinaciji nip snsd hdz nego sda snsd hdz?
Razlika je u tome sto u NiP-u, SDP-u i NS nema novalica, sarajlica, solaka, zukica i ostalih kriminalaca, ogromna je razlika.
Nikakve ru razlike onda nema...sda ili trojka plus ove dvije koje na svaki nacin urusavaju BiH.
Nema vladajuće koalicije bez većine u Domu naroda. Inače, zastoj, blokade...manite se ćorava posla.
Od BIH prave palestinu gdje ce Manjina vladat Vecinom zahvaljujuci Domacim izdsjnicima koji su prodali Drzavu radi Simpatija Stranaca
DOMACI IZDAJNICI PRODAJU DRZAVU
Trc Milojko. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ili da je babi ..da bila bi đed.