BiH
0

Izborna kampanja Stranke za BiH u Lukavcu

Klix.ba
U Lukavcu je jučer započela izborna kampanja općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Lukavac. Tom prilikom je održana promocija 31 kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Općinsko vijeće Lukavac i predstavljanje kandidata , primarijusa dr. Midhata Osmanovića za načelnika općine Lukavac.

"Vjerujući da je na kandidatskim listama ponudila zaista sposobne ljude koji i hoće i mogu da ostvare bolje, Stranka za Bosnu i Hercegovinu očekuje da u Lukavcu dobije mjesto načelnika općine i osvoji najmanje 7 vijećničkih mandata.

Na impozantno posjećenom i odlično organizovanom skupu, SBiH je predstavila Izbornu platformu i Strategiju razvoja općine Lukavac za period 2013.-2017.godina. Ovaj strateški dokument, na čijoj su izradi duže od godinu dana radili Općinski savjet SBiH Lukavac i nekoliko profesora i doktora nauka sa Tuzlanskog Univerziteta građani su dočekali sa pažnjom i oduševljenjem.", saopćeno je iz Stranke za BiH.

U vrijeme kada većina političkih partija građanima nudi isprazna obećanja, Stranka za Bosnu i Hercegovinu je u Lukavcu ponudila strategiju razvoja općine. Ovaj dokument govori da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu krajnje ozbiljno pristupila analizi nagomilanih ozbiljnih problema u Lukavcu i da ima viziju i rješenje za Lukavac, navodi se u saopćenju.

Moto sa kojim SBiH kreće u ovaj krupni projekat je "Za promjene, za pobjedu!", saopćeno je iz ove stranke.