{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izborna kampanja Stranke za BiH u Lukavcu

10.9.2012. u 16:57
0
6
Izborna kampanja Stranke za BiH u Lukavcu
0
Izborna kampanja Stranke za BiH u Lukavcu
U Lukavcu je jučer započela izborna kampanja općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Lukavac. Tom prilikom je održana promocija 31 kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Općinsko vijeće Lukavac i predstavljanje kandidata , primarijusa dr. Midhata Osmanovića za načelnika općine Lukavac.
"Vjerujući da je na kandidatskim listama ponudila zaista sposobne ljude koji i hoće i mogu da ostvare bolje, Stranka za Bosnu i Hercegovinu očekuje da u Lukavcu dobije mjesto načelnika općine i osvoji najmanje 7 vijećničkih mandata.

Na impozantno posjećenom i odlično organizovanom skupu, SBiH je predstavila Izbornu platformu i Strategiju razvoja općine Lukavac za period 2013.-2017.godina. Ovaj strateški dokument, na čijoj su izradi duže od godinu dana radili Općinski savjet SBiH Lukavac i nekoliko profesora i doktora nauka sa Tuzlanskog Univerziteta građani su dočekali sa pažnjom i oduševljenjem.", saopćeno je iz Stranke za BiH.

U vrijeme kada većina političkih partija građanima nudi isprazna obećanja, Stranka za Bosnu i Hercegovinu je u Lukavcu ponudila strategiju razvoja općine. Ovaj dokument govori da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu krajnje ozbiljno pristupila analizi nagomilanih ozbiljnih problema u Lukavcu i da ima viziju i rješenje za Lukavac, navodi se u saopćenju.

Moto sa kojim SBiH kreće u ovaj krupni projekat je "Za promjene, za pobjedu!", saopćeno je iz ove stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: