Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zakon je dobar ovakav kakav je
Ovo je pokusaj pravljenja zakona po mjeri Dragana Čovića a ne po mjeri naroda. Dok je Dragan Čović biran po sadasnjem zakonu nije bilo potrebe za promjenama. Sada kad je poznat sav njegov kriminal, lopovluci i podvale i kada je procitan od strane naroda koji ga vise ne zeli, on bi da podesi zakon tako da mu garantuje stolicu u predsjednistvu. E pa nece moci gospon legitimni.
Ko o čemu Čović o izbornom zakonu hahaha E nesjede ga u predsjedništvo Željka češ gledati do 2026
Riješite se Dragana Čovića,i mi ćemo se riješiti Željka Komšića isti dan... Jel sad OK???
prvi je Čović pojurio da čestita orbanu i vučiću.I to sve govori.
Evo ti sela Hrvatska u Distriktu.Bijela,Zovik,Skakava,Dubrave. U blizini nema uopste Bosnjaka a iselilo se 90% stanovnika. Orasje je prazno totalno a granici sa Hrvatskom svi se skoro iselili. Znaci prica o majorizaciji je totalno spinovana. Ljudi imaju EU putovnice I idu na bolje. To je razlog sve manjeg broja Hrvata a ne sigurnost I druge floskule.
Koliko Bosnjaka shvata realno da izbor Komsica znaci opet blokadu federacije i ponovno neformiranje vlasti, znaci sunovrat i pasji zivot. Da li ste bitniji sami sebi ili vam je bitnija obicna podanicka dzukela i demagog Komsic? Sta je taj covjek korisno uradio osim sto ima za vas milozvucnu retoriku, cime je zavrijedio izbor? Je li vam bitnije hinjski zavuci Hrvatima ili pustiti bezvrijednog populistu nis vodu. Da nesto vrijedi la da covjek kaze ali ni vi brat bratu niste svoji….
VIDI BRAĆE KRIMINALACA...BRUDA I BRADA
Prvo sapun, pa onda parfem.
Može i elektori ali proporcionalno broju stanovnika kantona. Onda bi ZE-DO kanton dobio 47 a ZApadno-hercegovački 8 elektora. Nikome se ne brani da se razmnožava.
Nema...Evo ja vam kazem. Necemo to sto fasisti hoce i hajd zdravo... Pricat cemo sa pobjednicima al ovaj usljo nece u predsjednistvo.
prepisite zakon neke EU drzave pa da vidimo konke u pravu....
Svaka runda je poraz hdz, 👍
Nemojte raspisivati ništa svega vam, jer će poslije izbora doći ponovo isti, ponovo će biti isto, blokade, opstrukcija i sve kao sad... Srbi glasaju za Dodiga i SNSD, Bošnjaci za Bakira i SDA, Hrvati za Čovića i HDZ, nitko ama baš nitko neće odstupiti i biti će ponovo kaos, ostavite ovako još 5 godina da ne bacate pare na izbore...
Nema se tu više šta pregovarat , ko pokuša opet kakve pregovore sa ovim izdajnikom BiH i sam je izdajnik.
Neš se dogovorit i cao