Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer su Dino , Neka i Forto išli kod Velikog gazde Dragana Čovića po naputak.
Vidiš to koliko to plitkoumno razmislja .Ako pristanu da parlament BiH bira predsjedništvo ,onda taj isti parlament može raspustiti predsjedništvo BIH kada mu k ćejf, imajući u vidu da politike Covica i Dodiku djeluju kao jedno u institucijama BiH
Nema demokratskih izbora dok i Bosanci ne budu imali pravo da budu birani...treba implementirati odluke suda za ljudska prava,bez toga nema demokratije.
Suska se da Bosnjaci spremaju jaku politicku ofanzivu u vidu osnivanja novih 116 stranaka.
Opet vas Dragance vodi na klizav teren,zabice vam noz u ljeda ko svaki put,umjesto d’à tog ratnog zlocinca I krimosa zatvorimo u Zenicu mi sa njime radioman na fasistickim I fasistickim metodama
Ne može ni zakon proći dom naroda ako ne dođu na sjednicu sda, df i sbih nema kvoruma Tako da prosipanje iz šupljeg u prazno Nece krivousti felšo dobiti legitimno
Prevarit ce vas latin 100%.
Kad bi Bošnjo znao, kao sto ne zna davno bi iskoristio sve benefite koje mu medjunarodno pravo daje. Al sta ocekivati od glumca Dritana, zamucanog Niksica I ljigavog Forte, I. Da ne bude zabune, I prije njih je bila ekipa istog kapaciteta.
Vraćajte dugove kurvini sinovi
Konakovic krenu na tenis meč ili sto nije ministar u stanju obuci odijelo.
najbolje je da gonič robova i upravnik logora prdloži da se bira samo dva člana presjedništva i to onog koga predloži upravnik i onog koga predloži Dodik, to će svakako Nikšić prihvatiti.
Tema članova predcjednsištva uvjek ogoli koliko je naš narod glup, nepismen, zatucan, na kraju neupućen u funkcionisanje države a stalno ima neko mišljenje, NAJ NEBITNIJA FUNKCIJA NA SVUJETU.
mišljenje neumnog
Iako stožernik sinoč poslije sastanka sa Trojkušom nije dao izjavu , može se samo predpostaviti šta je predložio na sastanku ; legitimno i samo legitimno , tj da glasić iz Gruda i Širokog , vrijedi ko 5..6 , 7 cro glasova iz Sa , Ze , Tuz , ili nekog drugog grada u F BiH. Na potezu je Trojkuša koja nas je uvjeravala da to nikada neće prihvatiti ., 🥴🤨🤥!
Sto puta je rečeno , izmjene ustava i izbornog zakona , nemogu se provesti u domu naroda bez sda.
Ovdje se vodi rat za fotelje i ostanak istih na vlasti. Da li se ovo može onemogućiti i zaustaviti da pošten svijet konačno dodje do izražaja.
Pored ovakvih probosanskih političara Bosni neprijatelji i ne trebaju....
demokratski izbori su cin odlucivanja naroda, a ne politickih aktera. sve politicke aktere biraju ljudi, a kako nam vrijeme ide cini mi se da ce sve te dosadasnje prakse izbornog puta i odlucivanja zamjeniti se za stranacke odnosno parlamentarne...
Ako je način biranja predsjedništva upitan, zašto se HDZ ne obrati ustavnom ili evropskom sudu? Jedino o čemu se sad mora raspravljati je sprovođenje već donešenih sudskih odluka Kovačević, Sejdić, Finci i drugih.
Nakon glasanja mase Bošnjaka za ovu izdajničku trojku i ove bilmeze,i treba Bošnju natjerati u misiju rupu.