Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvirići, Bijača, Crveni Grm i Orahovlje! Kako doći do spomenutih "zabačenih" prelaza i kako dalje kroz Hrvatsku do magistrale ili do A1! Putokaci NIKAKVI. Na mapi da ih nađeš moraš biti vojni kartograf! Na BiHAMK stranici nema skice ili uputstva, na web stranici granične policije takođe.... neka neko jednom nacrta prikladnu mapu...
samio dođeš u ljubuški i eto ga ... svi preko ljubuškog na more ... sveti cilj je ostvaren :-(
preporucujem preko Bijace ici malo je duzi put posto obilazis Doljane ali ne ceka se ni 5 minuta :D
ej plaćenik ... nije meni malo duže, već duplo duže i koliko god vas plaćali ta budalaština, zvana "svi i samo preko ljubuškog na more" neće proći
Lazete mamu vam hebem za to 3 sata...ali u svakom slucaju mudrije je otic na Bijacu.
Bosancima preporučujem da odu na more na Boračko jezero. Na prelazak granice iz Bosne u Hercegovinu se ne čeka ni malo u Konjicu.
Previse zabaceno, a puno seljaka.
Vala baš. I to što kažeš... Razumijem ja da vi Njujorčani ne bi mogli u takvom okruženju. Ništa onda... Probaj ti u Dubai.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko zadnji izadje nek ne zaboravi utrnuti sijalicu !
izbjegavajte ali ne zaboravite da su nam sve ovo omogucili nasi bajni politicari...