Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako drugar, ništa se ne mora, nije ovo '41.
Nije trebalo nikako ni raspravljati o izbornom zakonu nego je trebalo raspravljati o jednostranom otimanju državnih nadležnosti što je mnogo bitnije od izbornog zakona koji već postoji i po kojem će se održati izbori. Nadam se da su stranci shvatili da je prioritet spriječiti separatiste da ostvare svoje ciljeve?
Ne može se raditi protiv države, a očekivati pruženu ruku. Ne može se udruživati sa neprijateljima BiH, a očekivati pruženu ruku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba Bošnjacima izabrati Kusturicu da bi shvatili gdje je problem...
Dokle Vishe Kusturica je srbin ne mogu ga Bošnjaci izabrati
Nisi u pravu!!!Dragan je sve zezno,ima 4 godine kako boluje sto nije presjednik.Da je dobro mislio BiH dalo bi mu se sto trazi.Alu on je velika hinja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo uvijek samo ove nebitne likove i stranke Zelenih vadite iz naftalina, svakom je jasno da tu nesto smrdi.
Ovako to rade prijatelji BiH. Svaka cast!
Ne bih ni ja izbore da sam direktorica nekog KCUS-a sa zavrsenom srednjom skolom. Da mi je muz Zivkovic, da imam trzne centre, i da parkiram , boli me q, u centru grada kod vjecne vatre. Sto ce mi izbori????
Je li vječna vatra, ono mjesto gdje guma gori? 😂
Hej cekaj, ne dam ja na Seku. Ona jeste ljekar, ali nije specijalizirala, dakle nije srednja skola. Radi se o njenoj falsifikovanoj diplomi ginekologa! Ali obican ljekar jeste. Nemojte tako, treba biti iskren.
Potpisali smo u Deytonu da Hrvati imaju prava na člana predsjedništva.Jasno da je loše za BiH da u predsjedništvu imamo ruske strateške partnere, ali trebali bi se držat potpisanog
Pa i imaju pravo na clana predsjednistva i vec im sjedi rvat u predsjednistvu..A to je Komsic..Prosto ko pasulj sto bi rvati rekli..
Sta god se dogovore nama ce biti isto …lp
Prvi Sda i Df ne zele izbore. Kao i svi ostali gubitnici ne zele izgubiti stolicu. Nema tu dogovora
Samo se umrijeti mora, dosta je nametanja i prevara
E drzave i kurca
Ja bi rek'o da ce morat!!!
Ne brini Manuele, izbora će biti. Izabrat će svatko svoj put.
izbori se moraju održat.naravno.to Čović provodi svoj krmaluk.
Reci im Švabo,endehazijanci i uzpovci misle da mogu kako hoće. Jedino mi malo žao onoga jadnika Ilije Cvitanovića,osta čovjek k'o smrzlo g.hovno na prtini...
Ovaj komentar je iz Mostara.🤣🤣🤣
Kad logikom ne popustanja ponovo stavis Zeljkovu guzicu u Predsjednistvo umjesto svoje.Ljudi imate li ikog sposobnijeg da vas zastupa?
Kome vi više šuplju prosipate. Pa šta ako se i održe. Opet će i sljedeći mandat Čavara i Novalić biti Predsjednik i Premijer. Je li to demokratija koju vi nudite. Pa duže će biti predsjednici nego Kim Jong Un u Sjevernoj Koreji. Demokratija po ugledu na Sjevernu Koreju.