Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako da dam, kad jedem kalju na vodi :D
jedi kolace
Hah ti kao marija antoaneta..cc
Sta ce im nasa kad je pogana… narucite iz Skandinavije, valjala bi nam za promjenu
Nek vam Ajnadzic (SDA) daje krv, svakako se fali da je bar hiljadu puta davao. K tome, pravi politicku promociju od toga i vi mu to dozvoljavate. Ne bih usao u vas Zavod poslije toga, nema sanse.
Nemojte ljudi biti budale, nista nije besplatno, zasto bi vi davali krv ili plazmu besplatno ? Evo jedan primjer: Odes das krv, besplatno naravno. Sutra ti dijete ima sudar i treba tu istu krv, i ti naravno moras tu svoju krv od njih da KUPIS ! Koliko puta su Bakir i Dodik dali krv ?? Nema dzabe NISTA !! EU daje 50 eur za odkup plazme, pa im je ne bi ni prodao.
Neka vam daju Bakir i Sebija, oni se dobro hrane . . .
Da sam tu dao bih!
Nema vise krvi pijavice jedne..nema posla i nema kruha..imam samo dva bruha..i zuljeva pune sake..
ja jednom primio krv od focaka. ma nema sanse da je doniram.
Rado bih darivao krv, ali meni je to predaleko gore negdje na Koševu. Zašto se u domovima zdravlja ne može darivati?
cuj, nadji broj transfuziologije na njihovoj stranici, i nazovi. posalju vozilo ukoliko zelis dati krv. takva im praksa, jer je krv previse vrijedna da se ne iskoristi.
ako si daleko dodju potebe auto ivrate te znam pouzdano jer moj sin daje krv ko god je zdrav treba to da uradi ja sam zbog bolesti primala vise puta znaci neko mi je spasio zivot hvala ko je god
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najzalosnije je kad bi davali odredjenu sumu novca nakon darivanja krvi , krvi bi bilo ko u prici i nikome ne bi nedostajala krv ... al ne napaceni Bosnjoo ne da krv !
i daa , sutra idem da ti krv !
pa sto ne uvedu da se placa ko daje krv isto ko i daje spermu ja bi bio milioner
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam donirao vise od 6 mjeseci,vrijeme bi i bilo.
kada odes aBd izvadi sebi njihovu knjizicu(ne placa se) i lijepo svaka 3 mj redovno otidjes, jer ne mozes prije. tako sam i ja. vode ti evidenciju. i svi happy :)
@stu den Imam vec,vec nemam vremena donirati krv,vec jedino kada mi dodju u firmu.