Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anketa Za bijeg 75 zatvorenika iz Federacije kriv je: a) Milorad Dodik b) Hrvati c) Medjunarodna zajednica Napomena: U anketi mogu ucestvovati samo Bosnjaci.
I kažu da ostanemo u zajednici sa Federacijom... Nikad.
Zaista smijesno... izvrce se osnovna funkcija \"zatvaranja\" onih koji su se ogrijesili o pravila drustva, a to je upravo kazna izolacijom i privremenim gubitkom gradjanskih prava koja pripadaju onima koji su na slobodi i koji postuju zakone. Jos ce biti atraktivno zaradi zatvorsku kaznu... imati osiguranu hranu i spavanje pod krovom za koje placaju oni \"posteni bekani\"... a u medjuvremnu izlaziti, raditi, j@@ati, i dalje krasti, putovati ... fuj