Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svima odreda provjerit diplome. I Kunto i Panto su magistri, a po ponašanju i načinu izražavanja ne bi rekli da su uopće akademski građani.
Na saboru bosanskih begova redom sjede begovi: Bakir beg i Sebi Hanume, beg Dodikoglu, beg Čovizade, Nermin aga Masnokosa, ostali ajani. U to ce ti beg Dodikoglu malo da podbode Bakir bega: - Čujem beže da ti Harambaša Konjaković velike jade zadaje... Ahaahah hahahaha uhuhuhu - Hahahah uhuhuu (i ostali su se kriomice smijali). Na to poskoci Sebi Hanume kao munja : - Njemu Harambaša, a tebi golobrado dijete.
Sebija nema ni jednu od četiri diplome koje treba da ima. Ako se dozvoli da prođe bez sankcija žena koja je sve u životu krivotvorila, onda ovdje definitivno nema države. SDA hoće da napravi od BiH privatnu državu za Sebiju Izetbegović. Ja jedino ne mogu da vjerujem da postoji neko u ovoj državi ko vjeruje da ona ima diplomu.
@gooUser455981 kada si se narucio i koliko si dugo cekao na taj naruceni pregled?.Bez obzira ko upravlja nekim medicinskim centrom a pogotovo ako se radi o nekim snimanjima tesko da ces ga obaviti isti dan osim ako si imao neku tezu traumu pa ti u Klinici urgentne medicine morali uraditi CT,Magnetnu rezonansu ili neki ultrazvucni pregled.
Ili Dino ili Asim isto dođe
Šaren je i Rifet.... Akademska korupcija... Nisu u stanju provjeriti jednu diplomu...
Sebija da ima diplomu pokazala bi je. u čemu je problem
Kome treba pokazala je....je li to tebi treba da pokaže
Treba malo i ove profesore provjeravat rade li svoj posao npr Brankovic na FSK kao predaje a nikad se ne pojavljuje
U pravu su u vezi sa načinom pisanja, mada je činjenica da postoji minimalno jedna poveznica između dekana i Dine....obojica ne znaju engleski. Sramota je da imamo takvog rektora i ministra vanjskih poslova
Prekuce sam na Kosevu obavio 1 pregled po narudzbi i za dva otiso da se narucim ,i odma me primili i oregledaki.Obicni sam gradzanin bez stele bio i prije nje i sada.Sad je po mom iskustvu za obicne gradzanebez stele, bolja situacija nego prije nje.
samo HDZ 💪
Naravno i podguzne muhe trojke
koliko je podjeljeno diploma posle rata samo da ostane oficir kasnije i do doktorata
Halo profesori hoćete dopuštati više da vas gaze neškolovani čobani da ste na koljenima takvim osobama
Ništa čudno.Zločinačkoj organizaciji SDA svaka osoba koja ne šuti na njihov kriminal je izdajnik,lažni bošnjak itd..
Osudili izjavu SDA uhljebljeni NiP-ovci
Oj 5 komisija treba za nju. Pa dokle više? Do njene penzije? Pa stvarno je to teŝko utvrditi.
Žabac ga žabi na lokvanju zabi.
oj majko mila, dokle ova trakavica. Pa gospodjo Izedbegovic iznesite svoje diplome u javnost i svima zlonamjernicima zacepite labrnje. Ako ih imate u sto cisto sumnjam.