Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene ako hoćete da ste sigurne po noći, spavajte sa vatrogascem he he
Vrlo rizican i human posao koji od strane vlasti nema ni blizu podrske koju bi trebao da ima kako onu moralnu tako i materijalnu
Respekt za ove ljude..... naklon do poda.... s cim rade... i u kakvim uslovima.... a bez obzira na sve i dalje su tu.... hvala im... i da sto manje posla imaju. :-)
Plata preko 2000 KM i ja bih za te pare bio hrabar, al bez stele nemozes biti vatrogasac... jos kad pogledas pred vecinom bojler jer najvise razmisljaju sta ce gdje naruciti da jedu... ma hajte molim vas ;)
Ovo se zove zavidnost! Odigraj ti kladionicu i uz kafu od dva sata, jebi državi sve na kamaru što te ne zaposli negdje gdje se ništa ne radi! Jah i još pljuj po sda neparnim godinama, a parnim maši sa njihovim zastavama!
bila nekad davno ona neka pjesmica, bolje rečeno pjesmuljak, ne znam ko je pjevao, ali 'vako je otprilike išla: 'ne zovi mala vatrogasce ne zovi mala devet tri večeras ću ti ispod majice srce tvoje ukrasti...' pjesmuljak je debilan po više osnova, ali mi nikad nije bilo jasno kako će joj ispod majice ukrasti srce?!?! pa ispod majice može joj samo nešto drugo 'ukrasti'.
@bukaUmodi OD PICHKE DO SRCA I LJUBAVI
Nervirame pametovanje i podcjenjivanje tuđeg posla. Svi koji pametuju ne bi izdrzali ni pola dana na njihovom poslu, cak vise ne bi ni prosli obuku.
Mislis da su ovi prosli obuku? Stela majka
Sa ovim kamionom ima da sve izgori dok stignu, a ovi nasi polikitari auta od 200000€ kupuju
A kolka mu je plata??