Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćemo li ikada krenuti naprijed, kome da se ja sa 20god izvinjavam, šta sam ja kome napravio loše, zašto nas konstantno vraćate u prošlost?
Covjek bez legitimita za izreceno se upusta u nesto van svoje domene bez obzira na funkciju koju obnasa.
Nasa savjest je cista. Mi priznajemo sve zlocine cak i one koji nisu pocinjeni u nase ime. Jer to je ljudsko. Smrt fasizmu!
Na ovom portalu hrvatski navijači Zrinjskog skoro svakodnevno veličaju Herceg Bosnu i NDH. Zlo nacizma je još uvijek među njima.
Nek se izvinjava u svoje ime. Mi koji smo ratovali i borili se za ovu zemlju necemo nikad nikome oprostiti nista
moj glupane👎👎👎
evo ovako trebaju i smrdi da urade bas ovde na istome mjestu
Bravo gospodine!
e sad kada pitas jevteje sta su radili nemcima to ko da im je maca pojela jezik
emir moj samo od godinu do godinu drži ove dubokoumne govore ništa više....
Bosna i Hercegovina okupirana od : Osmanske carevine, Austrougarske, kraljevine SHS, nacističke Njemačke, komunističke jugoslavije i svaka od pvih ke regrutovala Bošnjake i onda se nađe ovaj da nas svrstava u naciste/fašiste...sramota od mozga koji koristi samo za prikupljanje para.
Kakve veze imamo.mi danas sa Handžar divizijom? Za šta da se izvinjavam ne kontam,niti sam koga ubijao,niti dirao....niti ko moj....
Ovo je razlika izmedju nas i njih. Jednostavno.
Nije uopce nista priznao...vec se pere na nacin ..ma nismo mi to htjeli vec su nas drugi nagovorili...i primorali...Ali nije istina...htjeli ste i u tim zlocinima ste i uzivali paleci srpska sela i koljuci srpsku djeca po istocnoj bosni...Srebrenica se nije desilo slucajno....razmislite malo o ovom sto vam pricam...
Pitali maloga Sulju ko su bili partisans....Kate on da su to bili ljudi koji su oslobodili zemlju...A ko su bile ustaše pitaju ga..... Pa ustaše su bili babo,dedo dva amidža I daidža
koja glupost na dan sjecanja za zrtve srebrenice, on se izvinjava,katastrofa
da se izvinemo sto je Handzar bio stvoren kao odgovor na chetnike i njihove klanje po Bosni? Nikada i opet cemo!!