Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne postoji? Pa ciji Pasos ti imas. Sta pise na tvom Pasosu?
@gooUser1599900946 Uskoro će pisati Republika Bosna i Hercegovina
Ovaj je Miloradu savjetovao da Lavrovu pokloni ikonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pročitajte Dejtonski sporazum na koji se pozivate! Tamo stoji: “The Republic of Bosnia and Hercegovina” Hvala na pažnji
Dragi moji "ZAVADI PA VLADAJ".Glavešine iz nacionalnih torova zadovoljno trljaju ruke kad čitaju vaše komentare.Iz ove naše jadne napaćene zemlje ode i staro i mlado pa u bjelom svijeru zajedno kopamo iste kanale.Upamet se narode već jednom.
E moj savjetniče,hakurčino nacionalistička
odes na google map, i ukucas republjik supski, google vrti nikako da je pronadze...
a entitet RS je republika jeli, ušlje ušljave, genocidaši, zločinci,
Zna ulojeni tzv. "savjetnik" vrlo dobro sve, al' provocira! Samo tako moze doci do izrazaja. Ne davati paznju malogradjanskim nebitnim ljudima i sve ok. Za tzv. RS svakako niko ne zna po svijetu. Jbg!
Kako ih Dritan cima.. U prevodu on vam kaze : " Postujemo BIH po Dejtonu, samim tim i Rs" Sto je i ispravno Da nema Rs, srbi i Hrvati bi zivjeli u kalifatu, po serijatu, imali bi Ajatolaha Zbog toga Puna podrska hrvatima u podjeli FBiH
@Monteynegrino7 bolje nam bilo po šerijatu zivjeti nego ovo kao zakono , demokracija itd.a ono.niđe veze..
Krmcima iz RS treba biti jasno da 1) nisu svi građani RS njihovog stava, već samo pročetnički orijentisani Srbi, i 2) da svi državni praznici RBIH koji do sada nisu osporeni mogu da se obilježavaju.
Ma znas da postoji Republika Bosna i Hercegovina samo lazes sam sebe i one oko tebe koji su kao ti pa zivite u lazi.Ali, stvarnost je stvarnost:Bosna i Hercegovina postoji,postojala je i postojat ce! Dok Bosna tece i Bosne ce biti!
Sve danasnje drzave po svom uredjenu mogu biti ili republike ili monarhije. Treceg nema i ne postoji. Zvanicno ime nase drzave ne ukljucuje rijec Republika, ali se ona podrazumjeva jer je vlast je podredjena parlamentu i izbornim funkcionerima, a ne kralju, caru, monarhu itd.
Ne postoji zato sto ste vi na krvlju izgradili svoju tzv.republiku. tolike ste kukavice da bez krvoprolica ne mozete dobiti ono sto trazite. Lahko je pobiti tolike ljude pa dobiti svoje pravo
vidi lojavi sta ti u licnoj pise
Amerika, Francuska itd. su Republike. Naziv Republika oznacava suverenost. Zasto se manji entitet naziva tako?Entitet je dio drzave Bosne i Hercegovine.Entitet ne moze biti Republika.Entitet nije suveren.
@SimpleRed SAD = Sjedinjene američke države. SFRJ=Socijalistička federativna republika, SR BiH = Socijalistička republika BiH. UK= Ujedinjeno kraljvstvo.....
Ne razumijem Srbe, Jedino što fakat ne postoji je RS BiH. Ona postoji samo u okviru BiH, Sve preko granica BiH RS ne postoji. Tako ni za Crnu Goru RS pravno ne postoji. Svoje postojanje i u okviru granica BiH RS treba da zahvali Aliji Izetbegoviću jer je potpisao njeno postojanje. Čak i u nastajanju niko iz RS se nije pitao nizašto. U okviru Djetona je nastala potpisom Alije. Nestankom Dejtona može nestati i RS.
Pa ti Krivokapicu doljevaš ulje na vatru.
Postoji Republika BIH i to srbende sve znaju samo ih istina kolje duboko.. Zelja srbendi je da BiH ne postoji nikako al BiH i Bosanski jezik su 300 god stariji od tzv srpskog koji je inace sacinjen od turcizama i Bosanskog pa vas i to jebe srbendici. Polahko,tzv rs nestaje za koju god