Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izašao na dan izvan EU da ispusti balastne vode i fekalije jer su u EU ogromne kazne.
Rekle mu nasi susjedi da moze tu odma kod komsija 🙂
Pa hadalju nije kruzer trafika. Jes eto doso u bosnu to da uradi. Da si reko da je doso u bosnu po steke cigara realnija bi priča bila od ovog supljaka koji prosipas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovim kruzerima treba zabraniti uplovljavanje u Neum. Kruzeri su strašni zagađivači.
Tebi treba zabranit da glasas
De ne serri...pa u dubrovački akvatorij svaki dan uplovi ovakav kruzer pa se niko ne buni a u Neum jednom-dvaput godišnje i mudroseri se javljaju..idi bježi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesul davali racune ili samo uzimali kes
I ovo za članka?
Zato je bitno da se zna da obala ne pripada neumu nego državi. Čuj nije u interesu Neuma. pa možda jeste drugima u ovoj državi a to je pomorski ulaz u državu.
Sejdo bi hin spriječio da uplove, al' nije znao.
Bio pijan...
Vau, us'o nam brod uMore jbt!
Khurave se nisu stigle spremiti! Ubuduce najaviti bar dan ranije!
Je li bio Dejvid Bekam?
Lijepo, Neumu treba nekoliko ovakvih uplovljavanja godisnje i to je to.
Sta kaze Komsic, kako je uspio proci ispod mosta?
Ukrajčio da isprazni klonju
Nek je boldiran naslov kruzer Bolett sa 110 putnika. Posada od 600 ljudi, 110 putnika a brod hotel. Uljepšao je Neumski zaljev u 10 mjesecu.
Ma nestalo im goriva, pa prinudno svratili da natankaju i bježe dalje, pa to nama u Bosni senzacija
Nema šanse da je uplovljavanje ovih grdosija u ovako mali zaljev profitabilnije za bh. turizam nego očuvati čisto more i ekosistem za domaće ili strane turiste. Govorimo o par dana u godini gdje raja s kruzeraja obiđu par gradova naspram više mjeseci ljetne sezone u Neumu. Neuporedivo, besmisleno, mislim.