Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će reći Dodik na ovo što se događa godinama,ipak je njih Nato tamanio.
😂😂😂😂Pa i cilj Vučića i Dodika je da Srbija prije uđe u NATO i EU od BiH, samo slijepcima to nije jasno !😜
Malo sam zbunjen,kad citas alo,kurir i ostale,Srbija prednjaci u borbi protiv NATO-a. Vise vjerujem Dobrici nego NATO-u jebi ga.
Kako je da je, vojvoda Vučić gricka na sve strane. Ja mislim da mu je jedino Putko teško brime.
Očito da valja i Bosni i Srbiji na kraju u NATO i ko htio i ko ne htio. Bosna je odradila i posljednju stepenicu kada su članovi Predsjedništva prošle godine potpisali MAP.
Ivana Žanić, direktorica Fonda za humanitarno pravo u Beogradu neki dan na Al Jazeera Balkans reče kako Ministarstvo odbrane Srbije prima milionske donacije od Amerike dok njima prave probleme zbog donacija jer žele ugušiti istraživačko novinarstvo.
Sve vi to radite a oni suruju sa rusima a glume evropejce .De nek se odrede gde je će