Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi prepisuju jedni od drugih, i pokušavaju uhvatiti koji jeftin politički poen . Halo, ljudi .... Situacija je stvarno preozbiljna da bi se vi zaje3avali !! U roku 2 mjeseca ćete imati revoluciju na ulicama, jer nema više "ma ko vas je.. ode ja u Njemačku", sve je stalo !! A vi dete, sve je do vas !
Evo niko razuman ne spominje da se ljudima sa 1300 KM i ratama od 500 KM smanjuju plate, samo zato jer rade u javnom sektoru... niko osim FOOOODILA strucnjaka... smanjivati plate samo onima iznad dvije prosjecne plate
@GlasNaroda22 kažu da nisi smio proći sam pored sarajevskog DIF-a, pogode te diplomom !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ovaj nastavnik.Sta hoce opet???Nek se javi da radi ko volonter!
Joj Dino dan mi pokvaris kad te vidim.Sta ti imas predlagat,tvoji prijedlozi se ni u vlastitoj kuci ne razmatraju.
Obzirom da nema drugog nacina da se exsponira javnosti, ovo je nacin na koji nastavnik fizickog skrece paznju na sebe.
SDA baš ima para kad u ovoj krizi može plaćati ovoliko botova da baljezgaju po Klix-u, ili oni samo misle da će biti plaćeni!!!
Porez na dobit iz 2019 godine je vec placen. On se placa avansno!
Jarane dva bota miniraju cijelu stranicu BAHAHAHAHAHHAHAHAHHA NiP ce imati opet svoju sansu aBD, nek botovi laju, laju uprazno 😁😁😁😁
Bagro glupava, evo vam prilike da drzavi vratite ono sto joj pripada.
prva kriza i odmah svi otkaz silna ekonomija
Javljaju se preletači sa prijedlozima.
Idi nastavi Dino spavat, to ti najbolje ide.
@billy2200 Malo provirio iz misije rupe,cuo da se prica o neki donacijama.
Kome vi iz misijih rupa pametujete Konjakovicu.Usuti vise jadan ne bio dosta te je i tvoje suplje
Dino Konakovic da nije podijelio jaranima i stranackim clanovima Milion i 300. Hiljada KM i poklonio Zukorlicu 60.000 KM, te podijelio jos 687.000 KM budzeta Predsjedavajuceg Skupstine KS sto je ukupno vise od 2 Miliona KM nasih novaca iz budzeta Kantona Sarajevo, mi smo sada mogli kupiti sve potrebne respiratore i medicinke materijale te dezinfenciona sredstva za suzbijanje Coronavirusa. Znaci, Konakovic je onemogucio efikasnu borbu sa pandemoijom Coronavirusa.
Dino popusti nas,ni tvoji ukucani te vise ne dozivljavaju ozbiljno
Potonuo si Dino, nemaš više ni onih botova što si ih iz budzet plaćao! Svi te ostavili!
@MutivodaSA Brzo ga nesto napustise.
aaaaaaa đe pečat, 'adžija?