Komentari (1495)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi mi trebamo imati "'po kisobran" u kuci sa kakvim komsijama zivomo
ko je svoj kišobran odložio u raznim akcijama sfora žetva itd. tom neka glava pokisne opet...
kisobran sa remenikom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vučić nikad nije bio pripadnik odreda Slavka Aleksića na Grbavici. On je top perač novca za čelnike EU kroz Beograd na Vodi i tajne račune na offshore zonama kojima upravlja Siniša Mali.
Molim lijepo, pogledajte 27 i 28 Sekundu u videu, kako to da "kisobran ima drsku ili sarzer, ili nesto sto stoji i drzi se za ruku, je pod uglom od 45 stepeni naspram horizontale (duzine puske). Ovo je najverovatno kratka Sacmarica MOSSBERG, ili BROWNING ili BENELLI shottguns, Crne boje ima i puno, bilo ih je i tada, koje takode imaju takvu drsku na kraju koja se vidi u 27-28 sekundi i imaju tekstilni remen, koji se vidi posle u 29-30 sekundi
konacno ce na smetljiste historije mjesto koje im pripada, posebno retardirani vucic.
I ovaj je presednik Srbije ,ubica i to kišobranom.Do jučer sam mu verovao.
Radim kao u televiziji 3d anacije i grafički dizajm, ovo nemušto podmetanje snajpera Vučiću je isto kao kad UFOLOZI ubeđuju da postoje vanzemaljci nekim mutnim slikama ili 3d crtežima. A drugo ne verujem da vi neznate šta je snajper, a ono što drži Vučić sigurno nije snajper. Baš pravite budale od Bošnjaka, oni se pale ko šibice.
Hahahaha... haj ne lupetaj
Nepismeni parizer-seljoberu , kaže se dizajn i animacije ..i to nema nikakve veze sa sirovim nemontiranom snimkom koju ovdje imamo...Da ti pojasnim: Vučić je zločinac i to nama nije upitno ni u jednom monetu i to ne samo radi ovog snimka a negirajući genocid on taj teret zločina i potrebe za kaznom prenosi i svog na Danila i Milicu a i na vas sve kolektivno i kako vrijeme prolazi sve su manje šanse da se iz toga izvučete generacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glupost! Vidi se iz aviona da nije puška!
Napadaju nas i šire mržnju, jasno se vidi da je kišobran, nećemo dozvoliti da od Srba naprave teroriste!
Dozvolili ste već Miloševiću, Šešelju, Karadžiču ,Dodiku i Vučiću ...pa dozvolite i nama malo da učestvujemo.
ŽVALJO
Ove gluposti koje pišu vaše novine su dno dna. Zagledajte se malo bolje pa ćete videti da je kišobran u pitanju. Očigledno vam jako smeta Vučić koji se bori za svoju zemlju, za mir i stabilnost celog regiona, pa svi napadate našeg predsednika. Ovo je stvarno sramota.
Ovo je sramota! Svi napadaju naseg Precednika Vucica koji zeli mir i stabilnost! A novine koje pisu ove gluposti su dno dna!
Ovo je sramota! Svi pokusavaju da napadaju naseg Precednika Vucica koji zeli mir i stabilnost!
Ovo je sramota! Svi pokusavaju da napadaju naseg Precednika Vucica koji zeli mir i stabilnost!
Kakva bre puska slepci jedni vidite da covek nosi kisobran sta pricate i sirite lazi. Zagledajte se malo pa cete videti da je kisobran, svaki covek treba da nosi kisobran kad je kisa napolju.
aj ne pravi se glup..a gdje je onda kisobran svim drugima na snimku? pa nemaju ga, al imaju puske...logicno
Npr snimili su mene u BG na naj visem mjestu u BG da sam sa kisobranom A oko mene su ljudi koji pucaju svaki dan na BG i civile u zelji da to opet bude BG pasaluk. I 30god. poslije hoce li nekog iz BG boliti k.. jesam li imao kisobran ili stativ u rukama!?
Dobro sokole kisobran je ili stativ. Obzirom da si bio na Jevrejskom groblju, sa mjesta gdje je naj vise ubijeno Sarajevskih civila/ “ Civila” Sarajlijama je poznata uzrecica: Zipa’ Tuce snajper sa J. groblja. Jesi li se ikada pitao’ Na koga pucate sa mjesta, gdje je Sarajevo na dlanu!?
Šta sve još neće pokušati, pa jasno je da nosi kišobran! Vučić se bori za svoju zemlju, a njima to očigledno jako smeta, svima koji se bavi ovakvin lažima.
Vučiću...pede... 🤣