Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA = Cosa Nostra
@Ypppie Ti si pravi zeleni boljševik. Dijete partije.
@HercegovackaBura ti baš kao da si stranački čojk😉
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SDA mafijaški način ponašanja. Ničija nije do zore gorila.
Laže Keško, jer Keško nije organizovao vjerski život u Jajcu u interesu džematlija niti putnika namjernika, jer se u Džamijama u Jajcu ne obavljaju dnevni namazi u džematu,, to svako može potvrditi ko dođe u turističku posjetu gradu Jajcu, gdje ne možeš nigdje klanjati u džematu. Na tu činjenicu su SDA upozoravali i on sada laže da je to pritisak na njega i IZ Jajce. Istinita kritika nije pritisak već želja za poboljšanjem stanja džemata i vjernika.
Na kraju dodao bih da glavni imam MIZ Jajce nema bezrezervnu podršku niti građana, a niti vjernika u gradu Jajcu s'obzirom na to da se ne trudi za dobro Bošnjaka u Jajcu, Jezeru i Šipovu. Također, skreću mu svi pažnju počevši od džematlija pa do običnih građana i na to da će bilo kakve laži Keške biti javno osuđene. Treba biti upoznat za koju političku opciju radi Keško, pa će biti sve jasnije.
SDA je napravila toliko zla svojim građanima i svojoj državi kao da smo svi neprijatelji u ovoj državi,a ne pošteni i iscrpljeni građani koji smo njihova mašinerija za popunjavanje budžetskih sredstava.Opustošiti i pokrasti svoju domovinu je zlo za koje trebaju odgovarati svi nadređeni.Sramota šta su uradili od svog građanstva.Bravo Jajčani.
Kad bi se i drugi osvijestiti kao i Jajčani,mnogi bi bili disati punim plučima.Voljeti svoju zemlju i raditi za nju je
Smeta im što nisu samo njihv servis (SDA), nego servis svih građana i svih političkih opcija kojima su Jajce, Bošnjaci i ostali čestiti građani, interes. MIZ Jajce je jedan od najorganizovanijih Medžlisa u BIH i jedan od rijetkih s rezultatima i bez afera, koji na kvalitetena način vodi Bošnjake (što je trebala SDA, a nije htjela i znala) i sad im to smeta! Sikter iz avlije Medžlisa Jajce
Ovo je smjesno. Politika i vjera zajedno = jad
Veliki sam patriota ove zemlje,al na samu pomisao na SDA,zivot mi se zgadi!
@Ypppie '''''''SALTATI'''' ????? Jel to ono malo ovaj zdipi pa de malo onaj tako da ovaj ne moze nista reci onom ?!? ccccccc pa hebo te onaj ko te iz...dko!
Poslije Sarajeva sad Jajce.
Sad cete buti optuzeni da ste protiv drzave i bosnjaka ,da su opet bosnjaci ugrozeni
u mojoj općini u dzamiji se dijele afiše i promotivni materijali SDA
Bravo ne mjesajte vjeru sa politikom
@mujo123456 pa cijela IZ je SDA Oj kad odlučuju kolike su vitre i da trebamo dati u IZ,tačno bih vrištala šta nam rade od vjere.
Kako ove navodno bosnjacke stranke ne vide da polako postaju,,jna,,prema bosnjackom narodu
bakirov prde-A tosu ona usrano usmrdzela usta nesamo bakira vec i ovih dvojice govnara smeca od rata do danas dijele narod na vjere nikad se nisu
Ne podrzajite smeće...oslobodite narod!
@VKokielov IZ dobiva jedan dio iz budjeta BiH, drugi dio iz Federacija BiH i njezinih kantona i opcina, i jednim dijelom iz licnih prihoda.
ovaj akt je internog karaktera, nije smio biti na portalu, ovo je neko zloupotrijebio...