Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Gradski saobracaj treba imati RED VOZNJE 2. Gradski saobracaj se ne moze ulaziti bez karte 3. Gradski saobracaj mora biti klimatiziran 4. Radnici u gradskom saobracaju ne mogu jesti na radnom mjestu 5. Vozac je tu da vozi tramvaj a ne da prica sa ljudima u tramvaju 6. Operite tramvaje
operite i trolejbuse, SMRDE!!!!
Putnici, okupajte se makar dva puta sedmicno, smrdite, vonjate, ugusiste..u skladu sa mogucnostima ukloniti dlaje iapod pazuha ili se pak suzdrzati od drzanja za stropne rukohvate
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
prvo sagradite taj imidž i operite tramvaje i okupajte osoblje i nemojte prekidati red vožnje pa ću platiti kartu možda
Kako bi ti meni dobio pendrekom uglavu i to sigurno. Seljacina bi da se voza a da ne plati. Vi sto zbog vas stoji citav tramvaj ste najveci klosari. Izadji kad ti kaze da izadjes i cekaj novi, snadji se, sta pravis cirkus u tramvaju
@EnoGaZicara hmmm... dobijas ti od grasa vec pendrek u glavu a nisi ni svjestan ocito. kada bi svaka ossoba koja se vozi placala tri karte po voznji, to ne bi bilo dovoljno da se gras izvuce iz minusa. gras je crna rupa i bilo kakva finansijska pomoc njima je bacanje para. potrebno je da se gras rekonstruise. ne odrzavaju se javna gradska preduzeca od prodaje karata ili prodaje starih tramvaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Friško od jutros: "Žestok obračun na Ilidži: Revizor 'bacio' putnika na tramvajski prozor koji se od siline udara razbio". To je taj dobar imidž?
komercijala uvjek ima a ostali kako kad treba vas ukinuti skroz mater li vam
Drugim riječima, vi se od građana Sarajeva koji svjedoče vašem nasilničkom ponašanju bolje razumijete ne samo u tramvaje, nego i u imidž? Možda da nam podijelite i koji savjet o monetarnoj politici, poticajima za poljoprivredu, članstvu u NATO paktu?
Kako ne gradite. Vi ste poznati po dobrom imidzu
kad građani budu normalni tada će i prevoz bit bolji.
Zagreb, karta 4 kune, vrijedi pola sata, nebitno koliko si vozila promjenio. Vozila cista, uredna, griju zimi, klimatizirana ljeti, ne kao kod nas obratno. Dakle, jeftinija karta, uredniji i ugodniji prevoz. Neznam kako ove nase uhljebare, sto su navukli tetica i amidzica u firmu nije stid opste pricati ista. Cijena karte nemoze biti ista, za dvije, tri i 9 stanica! Da je karta 0.50 pa i 1 KM pa i OK. Ali sa onim seljacima sto sebe nazivaju kontrolori, cast pojedincima, pa stvarno. ODRON !!!
Kontrolori ne mogu PROSIPATI SILU prilikom primjene svih propisa... U suprotnom će se protiv takvih primjeniti uzvratna sila u SAMOODBRANU. Ne dao bog da sam prisutan ili na mene da spusti SVOJU ŠAPU takav kreten... I on i familija kao i Gras bi zaplatili... Krkanluka u GRASu dosta, od nakupljenih krkana koje je SDA nagomilal u toj firmi.
što ne kažu koliko su dužni i ko ih održava na životu.
Hoće da grade imidž, a sve i jedan vozač samdžaklija.
na engleskom??? put the ticket in the ticket canceller??? pa ims li iko pismen da vam objasni kako sta gdje ko seljacine jedne?!?!?
Ne gradi se dobar imidž na prljavim tramvajima, štrokavim revizorima koji izgledaju ko da su pobjegli iz horora sa onim crnim uniformama i čizmama na +40, na vozačima koji puše tokom vožnje, na neredovnim dolascima, na nepostojećem redu vožnje. Malo se ugledajte na komercijalu - svi kupe kartu bez problema i voze se normalno jer je sve uredno i čisto i vozači su koliko-toliko uredni i pristojni. Kad ponudite bolje uslove, i građani će vas više poštovati.
Kad vi one svoje krkane iz Sandzaka tako zvane revizore dovede u red naucite osnovama njihovog posla onda cu i platiti kartu. Maltretiraju djevojkr strance, a cim uleti neki nabildani momak samo ga prodjete a o dzeparosima da ne pricam s njima u talh
Ja i kada kupim kartu od guzve ne mogu ponistiti. Kupon ne mogu dobiti jer nisam prijavljen na poslu. Uvedite sedmicne , mjesecne da svima budu karte dostupne i turistima.
Nije ni fer i posteno koristiti usluge GRAS-a besplatno.
Garski prevoz je na najnižem mogućem nivou, ako želite graditi imidž trebate sljedeće : 1. Imati uredna i čista vozila 2. Na tramvajskim, trolejbuskim i autobuskim stanicama istaknut red vožnje. 3. Uputu za kupovinu i poništavanje voznih karata na BiH i bar još dva strana jezika. 4. Karte za kratke i duge relacije. 5. Edukovano i pristojno osoblje koje zna objasniti turistima kako se prevoz koristi. Do tada ste ruglo ovog grada
Da i ovo: Trenutno u Zagrebu razmatraju ideju da naprave "pametne" karte koje bi se kao svuda u svetu plaćale po određenom broju stanica, koliko stanica idete da toliko i platite.