Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvoriti sve granice nazalost je jedino preostalo!!!! Troše se bezveze pare na šatore i smještaj
Trebali ste to uraditi vec do sada!!
Mora ostati način da se građani BiH mogu vratiti u svoju domovinu.
Šta čekate, zatvoriti granične prelaze osim jedna na jugu i jedan na sjeveru i jedan aerodrom. Svi koji dodju prvo u karantin pod šator 15 dana. Koga ebete više, ovda nešto perete ulice po gradovima a glavni problem ne riješavate.
Sacekati jos koji dan sa aerodromom da se mnogi gradjani Srbije vrate...to im je jedina veza
xa xa pa zar vec nisu odavno zatvorene. ovo me podsjeca na film kada pljackaju banku na stopericu i uvijek se nadje jedan pohlepan koji hoce sve da pokupi, do zadnjeg centa i onda svi padnu jer policija stigne. tako i kod nas. valja jos malo izvuci sume i ostalih marifetluka da ne bi nesto ostalo.
@FilipovicAlenHACKED kao sto su oni pali od policije jer su bili spori tako ce i nasa drzava pasti i narod pomrijeti dok se nase vlasti sjete da rade do kraja i kvalitetno a ne samo polovicno u skladu sa necijim interesima.
Vrijeme bilo davno
Kakvi satori ljudi moji..greska, ZATVARAJTE SVE, nece svijet propast ako se zatvori, al hoce ako se to ne uradi
a šta s ovim što se naručivalo s interneta onda?
Samo ne znam jel kasno i kome ih zatvarate kad ste sve pustili da udju, iz svih krajeva svijeta i onih najkriticnijih... nit postuju izolaciju, nit ste ih sve evidentirali... Bojim se da se kasno budite.
Tl je trebalo uraditi jos prije dva tjedna
Zatvarajte sve granice ovo ostalo nema efekta nikako
Zatvoriti sve granice sa srbijom i hrvatskom oni su opasan virus za bosnu vec 200god.
A sta je s ovim granicnim sumskim prelazima preko brda, seoskim putevima
Sad su našli da dolaze?Jednostavno svima na ulazu u Bosnu odmah naplatiti kaznu 1000 KM jer su svjesno došli da nas zaraze i strpati u karantin pod oružani nadzor.Svim strancima zabraniti ulazak ili otpratiti do granice matićne zemlje.Samo dozvoliti prevoznicima da rade i prelaze granice.
@OKOnaOKO Da pogađam, zaposlen u javnom poduzeću?
@qpress keep guessing,no comment :)
Zatvorite sve granice kopnene i zracne !!! Dokle vise jbt
Aerodrom obavezno !!!
sa 50 testiranih u KS od 3 marta /u tih 50 je ukljuceno i pola sa KORONA IGMAN PARTY/ ja mislim da je vrijeme da se kuce zatvore
Pa etooo... MOZE!