Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeće vijesti: Vodovod: Nije naš problem, to je od kanalizacije Kanalizacija: Nije do nas, to je do vodovoda kantonalnog Kantonalni vodovod: Krive su pumpadžije Elektra: Pumpe rade, ali nisu za kanalizaciju Kanton: To je do Federacije Federacija: Blokira nas država Država: Rusi su krivi itd.
Poravnas sve nelegalne kuce (jedno 70%), ljude deportujes kuci u Novi Pazar i voila, eto ga, nema ni guzve ni vode
logicno, da je Ibro postavljo cijevi ovo bi danas funkcionisalo.
Zasto plavi? Zasto crveni? Nikada necemo saznati!
Znaju pametovat ali nista ne cine da rijese problem. Ako neko osteti vozilo na cesti zbog neoznacenog ostecenja, rupe, jezera i sl moze tuzbom naplatiti pricinjenu stetu.
Nista zatrpajte taj podvoznjak ionako samo saobracajni nered pravi a napravite nadvoznjake !!
Čuj "podputnjak", 🤣
...i nije potputnjak nego podvoznjak, i nije šetnica nego šetalište...
Drugim rijecima, "strucnjaci" projektanti a i malo se pokralo pa se stavljale uze cijevi, a i kriminalci malo se krsio zakon itd., opet stranka...sve je to stranacko maslo, sistem usavrsen by bake
Bla bla bla koja suplja prica,bolje recite ne znamo ovo rijesiti. Jer prava prica i istina je slijedeca -Mi i da znamo ovo rijesiti nebi rijesili jer nas ne dotice ovaj problem -Ma u ostalom snalazite se sami i rijesavajte jer nas zaboli za vama i vasim problemima -Interesujete nas jedino radi glasova i nikad i za nista vise Pozdrav hipnotisani narode od vasih i njihovih politicara
Od mjesta plavljenja tj potputnjaka do Miljacke ima tačno 500m. Prokopati komplet cestu od mjesta plavljenja do Miljacke. Postaviti cijevi većeg promjera, inžinjeri će to lako izračunati kojeg promjera, zatrpati, usput popraviti sve instalacije na tom pravcu. Problem solved. Neka košta 1mil.KM.
Presipanje iz šupljeg u prazno...tipično naše djelovanje
guše se u vl. fekalijama
Nikad nije ni napravljeno kako treba, dok se svi nađu u cifri, trpi kvalitet.
Podizi nadvoznjak koji metar a dole naspi koji metra i rijeseni problemi! Razlika izmedju nivoa Miljacke i podvoznjaka je 7 metra sto je dovoljno uz adekvatne cijevi da se problem rijesi!
Ko je malo strucniji shvatice da je sustina problema ilegalna gradnja. Nepropisno spajanje kisnice i govana (fekalna voda), preopterecenje postojece infrastrukture ukazuje na neplansku gradnju. Dovoljno je pogledati Buca Potok i shvatiti da je ovaj problem sa plavljenjem samo zadnja karika u lancu…
Vazda su ovi iz Bucha Citiya sr*li po gradskoj raji, valjda zato što im se može i što nebi bilo Sarajeva da ga oni nisu odbranili.