Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajte molim vas! hocete o rezijama da pricamo? nemojte da vam ja govorim! dajte molim vas!
Dok se ne dignemo svi nikakve koristi nam nema ovde pisanje realno svi na noge pa ako i treba na kuce im udariti ostavke traziti i krenuti ka boljem :D
Nedavno covjek koji se borio za ovu drzavu ide ulicom i skuplja cikove sa ulice zar to nije sramota
borili se za ovu drzavu a tive na ulicama,traze hljeb po kontejnerima,prose dok ovi u vladi sjede i uzimaju mjesecno 30.000
Bakir, dosljo iz Beograda, dosao u Bosnu da vlada ovim narodom na nacin kako su to radili srednjovjekovni velikasi. Svojim bezobrazlukom i arogancijom pokazuje koliko nas postuje - mi smo za njega samo bijedni podanici cija je duznost da glasa za njega, placa porez i naravno, drzi jezik za zubima dok nas on jos pri tome vrijedja i ponizava svojim postupcima, ponasanjem i izjavama. Tako mu se i hanuma ponasa prema zaposlenicima SKUC-a - kao neprikosnoveni vladar prema svojim bijednim podanicima.
Podlo i pokvareno je od strane Željka to što Konakoviću podmeće da je uveo par-nepar zato što je Božić! Kao u Sarajevu mrzimo Hrvate, pa im se podmeće, zlostavlja ih se... a sve pod 'izgovorom' da je zrak zagaďen... Željko, baš si očajan!
Pa , nek SDA vidi da li joj je još podružnica u Raqqi još aktivna i imali u statutu razloga da nekoga isključi ! Ili se boji PROVJETRAVANJA PRDEŽA godinama nakupljenih, a posebno nesnosnih onih od BAkira, rođe Penisa Pizdića, i legendarnog klauna pentomana Fadila ! Naravno prensoim samo mišljenje psolanika SDa, doduše ne svih :)))
Zeljko treba insistirati na vandrednim izborima.. Narod je valjda sada skontao da nas SDA vodi ka kataklizmi.. Probudite se patrioti ove zajebancije nisu nimalo bezazlene.
Drag si mi čo'jek, ali ti je diskutabilan kapacitet.
Kralju moj ti nisi za politike.
I ptice na grani znaju da ova vlast, osim što se cijelo vrijeme bavi sobom i pravi prestave za narod, vrlo naporno radi na poskupljenju i oporezivanju svega i svačega, uvođenju akciza, smanjivanju primanja u realnom sektoru, zaduživanja do besvijesti, ali što je najgore, i vi iz opozicije učestvujete u režiranju tih prestava umjesto da stalno ukazujete na ove propuste koje sam naveo kao i mnoge druge.
željko pogubio si se skroz od početka do kraja tvoje partije i pokazao svu političku nezrelost i sada još trzaš.
Jeste bezobrazni, gnjide jedne. Ko da je samo Sarajevo Bosna. Bio sam patriota, al se nazalost patriotizam nemoze jesti.
željko je na ovoj fotografiji prikazan kao bahati šaner,namjerno ili ne?
I kakav si to čovjek Komšiću?! Umjesto da čestitaš Bakiru rođenje unuke ti se ufatio vode i plina...
Nijedna politička stranka nije ništa uradila za građane BiH, niti će šta uraditi u budućnosti. 90% stanovništva ste pretvorili u sirotinju i bolesne ljude koji na silu umiru. Svi vi imate samo individualnu korist, i samo se za nju borite, a sve ostalo je nebitno.
sto da opet mogu u koaliciju lopovi brat mu lopov jadan ovaj glupi narod
Podsjeca me na babu Atifa..." u rijetkim trenucima kad je bio trijezan" 🙂