Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zet Zeljke Komsica ima poruku? Familijarna stranka kao i SDA
Teferič stranka
Senad Kapo zet od Komsica zanimljivo
OO DF Novo Sarajevo??? Ko je birao taj odbor?
Šta im Bake uradi
Djeca, srednja skola, okrecu ocima kakvi likovi
Saopstenje puno fraza, floskula. Sta se pravite pametni. SDA protiv opoziva naj goreg nacelnika a vi odmah za njim. Nema ni vama ni SDA glasa na izborima. A za SDP pogotovo.
SDFA je proslost politicke scene, SDA je jos i opstati radi glupog, zatucanog i seoskog glasackog tijela ali ova dva slova DF iz SDFA mogu se pozdraviti sa politikom. Slijedi ih sudbina SBB kojeg se vise slabo ko i sjeca.
Promjene se neki samo izabrani. DF na žalost troljke opstaje s za vas je veliki znak pitanja.
Dosta i njihovog tzv gradjanskog supljaka, iza kojeg u biti ne stoje..lazni valteri
Tanović je promašaj ali vi iz DF ste zadnji koji mogu nekoga prozivati. DF i SBIH sateliti SDA koji su kratko bljesnuli i tonu u gašenje i mrak. THE END
Zauzeli ste vi stranu vec odavno Pusti suplje.
Ovaj Armin Tupani može dati novo ime za Demokratsku Frontu - Tupani.