Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman za pelena ce Mladicu biti dovoljno a nek ga Karadzic presvlaci i dobije neki dzeparac za sapun.
@BalkanObserver sve sto je napravljeno opet se moze porusiti za maksimalno 30 godina BiH ce biti bez entiteta i neprijatelja ove drzave jer svaki bosanac/bosnjak nosi u sebi gnjev. Isto kao sto su kosovari garantovali republiku mi cemo napraviti bosnu po svojoj mjeri ne sekiraj se.
Genocidan narod.
Kamo sreće da smo na vrijeme NDH svu nižu rasu pobili nebi danas imali ovaj problem.
To ce đeneral sratko usrati za 15 dana,karadic nece vidjeti ni feninga,
Laktaska sirovina ... Uskoro trazi odcjepljenje ☝️
RS je zanimljiva sa stajališta psihologije, da se istraži kojim mehanizmima je moguće ignorirati toliko savjest i činjenicu da su stvorili RS dva čovjeka osuđena za genocid i jedna žena koja je robijala 11 godina za zločine protiv čovječnosti i u svojim knjigama pisala da su Muslimani genetski otpad. Ne vjerujem da svim bosanskim Srbima fali savjest, ali neko opako ispiranje i kolektivno negiranje realnosti je potrebno da se ta savjest umiri i ignoriše.
Republiku Srpsku je stvorio njen narod uz pomoć Vojske Republike Srpske! Nikakav Mladić, Karadžić, Krajšnik, Dodik ili Ivanić! Narod i vojska su stvorili Republiku Srpsku! Ne bih te više zadržavao!
@BobaBG A temelji su kosti druga dva naroda koja su zivjela na prostorima RS-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možda je Rusija u pravu što tvrdi da su Mladic i Karadzic žrtve zapadne propagande i laži... inače ih bošnje podržavaju osim u ovom slučaju..samo je u ovom slučaju Rusija u krivu izgleda..:)()
Dobar je Dodick, sad će ga i Njemačka staviti na crnu listu. Ovo će im taman dobro doći.
Sve ove iz genocidne vlade treba satuci koljem do smrti kada nemaju ljudskih manira prema nevinim zrtvama vec potpomazu zlo i zlocin.
Da Bog da im za infuzije trebali.
Sto se PC rasipa lovom, ko da oni pune budzet svesrdnim placanjem doprinosa, besmislenih poreza, akciza... Kad ono 20 milja Karadzicu i Mladicu direktno od Bosnjaka... nista, prijatno momci nema na cemu
Ovo je cijena akciza i mmf-a..,tj Ridzih rasirenih quzova...
A da ne pricam o Bosnjackoj podrsci budzetu RS-a u kojem je jasno naglasena ova stavka...zelena je to pogana stoka
Aferim djikani....pleme vam
Booosnjoooci pjene karavani prolaze. No zaista cemu ovo? Ja vjerovah da je Hag all inclusive.
Da li vi mislite da ce netko vama oprostiti ubijanje,silovanje,klanje,granatiranje,snajperisanje djece,razaranja iz proteklog rata.Na cemu ste vi kolektivno.Fakat ste si umislili nesto.Poklopi se vanago jedno kako te nije stid napisati i slovo nekakvog pravdanja.
Suvisan je svaki komentar na ovakvu odluku. Dno dna.
zasto narod placa porez
Nek su oni nama tamo i da pozive jos dugo a svakako ce narod tog nerazvijenijeg bh entiteta to ledjima platiti.