Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovdje kriv Dodik sto radi nego sistem koji mu omugucava roda radi sto radi.. On samo koristi sistem koji je nakaradan a niko iz političkog života to ne želi mijenjat jer bi im bio kraj ..Narod je uz ovakav sistem osudjen na propast
To je problem BiH, a ne SAD-a! Ponekad se pitam da li je BiH uopšte zemlja...
Za novinara urednika,samo cekajte dobicete reakciju,kad na vrbi rodi grozdje,ps za novinara,umrijeces a gledaces Republiku Srpsku na tvoju zalost.Niste vi ni N od novinara.
Haha,evo sad ce vam udovoljiti....ko je amerika sama napravila sud i sudi sada nekome.Nikada ama bas nikada to srbi nece priznati,samo materijal za brisanje dupeta to moze biti.Kad osudite svoje zlocince i priznate svoju krivicu,mozda moze biti nesto da vas neko postuje.
@Misterx Znamo da nece a vala i ne morate. Bitno je da svijet zna da ste genocidasi uvijek i bili i da vam je konacno presudjeno. Npr. tzv. veliki politicari u Smrdiji kazu: "Kosovo je Srce Srbije."
Znači Naser Orić...
Sad mu je odzvonilo .
I dalje gine nedužan narod u BiH i to na asfaltu, niko ne preduzima korake da se to spriječi, a pare od poreza na puteve i akcize gutaju političari i ovakve organizacije koje se bave šupljom pričom kao ova. .ebo vas više i amerika i zapad i svi, nisu nam oni krivi što smo mi glupi pa stavljamo naciju ispred pravde i ljudskih prava.
Ameeerika pliz bomb srbija pliz djensajd heeeeeelp
Kada je Denis Bećirović uputio inicijativu da se ratnim zločincima zabrani kandidatura na izborima sda bila protiv. A upravo to bi bio prvi korak u rješavanju problema negiranja zločina i izbacivanje ratnih profitera iz vlasti. Uputite to pismo odgovornim za nazadak ove kvazi države u centralu sda.
Pisi lepa brena za 4 osobe...
Samo znate kmecati kozojebi musavi!!!
Meni ovo ne mirise na dobro!Rezervni sastav policije, nikad otvorenije negiranje genocida, prijetnja ucjenom da se nece cekati Bosnjaci, izvodenje policije na entitetsku liniju.... Drugo poluvrijeme nikad blize nije bilo....
boli ameriku qrna za bosnu. hladno.
Sramotnoje uopce da SAD administracija nij e vec do sada izravno reagirala jer su oni skrpilu ovaj hebeni Dejton iomedzila tu genocidnu tvorevinu a pogotovu tako uciniti nakon genocida u Stebre nici i ostalim opcinama.Takva suluda politika jeiznjedrila jednig od najvecih pobornika fasizma kao i njemu bliskih ljudi.
Negiranje genocida je udar na najvece moralne vrijednosti i tekovine civilizacije, ako medjunaradna zajednica ovakvo nesto ne sasjece u korijenu zlo genocida ce biti slobodno da se posije nekažnjeno bilo gdje, i bilo kada
Uvesti obavezno služenje vojnog roka nije korisno samo zbog obuke. Nakon služenja vojske dobijate ratni raspored na osnovu kojeg odmah pi izbijanju rata znate vaše zborno mjesto i jedinicu. Sada da izbije rat, nastao bi kod Bošnjaka opšti haos. A haos vodi porazu i možda novom genocidu!
sta se zalite amerima, yebite mu mater sami