Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I uvijek kad je sezona grijanja.
Uvijek ista priča naših velikih kompanija. Pa ne može se uvijek igrati na kartu kako je poslovanje ugroženo, kako nije pravi trenutak za poboljšanje statusa radnika, uvijek neke krize, gubici. Mittal odlično posluje, ubire ekstra profit, te uzimajući u obzir uvjete crne metalurgije, ljudi su premalo plaćeni. Klasični kapitalista, dok je interesa izrabljivat će radnike i resurse, kad prestane ubirati ekstra profit, povući će se. Radnici držite se ujedinjeni i istrajete u zahtjevima.
Zna se koga je poceo unistavat i koga je prodao.Sad bas kad treba da radi pravo neko ga namjenski unistava.
Jest moguće povećanje plata, ali će manje ostati halapljivom Mittalu!!! Nek izvali koji milion za dobrobit radnika, ionako je milijarder
Tuli svjetlo , motaj kablove ! Goni cigane u p.m. , 🤮
ima ima samo pritisnite nedajte da vas prevare samo slozno moraju popustati