Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lažite!!! Pokušavata se predstaviti žrtvom.
opet majorizirani
Vazan ste faktor u ZDK, narocito u Zenici, Kaknju, Visokom, Tesnju, Maglaju, Zavidovicima, Olovu...a vi bi da sve preuzmete sto nije realno, vi bi da se sve pitate kao legitimne predstavnike,...To vam je vas Doktor dao.
sve im dajte koliko je Covic Bosnjacima u Mostaru ili gdje su Hrvati vecina ...sve isto ...odbore ...a sta sad bi sa SDA :D
Hahaha gdje god im iz ruku klize pozicije odmah legitimno predstavljanje i ugrozenost hrvata. Ugrozavate i vi nama opstanaka na ovim prostorima pa mi ne idemo okolo i ne kukamo...
Nije džaba naš narod rekao gdje je puno baba kilava su djeca. Koalicija max do 4 stranke nekako i može, preko toga apetiti se ne mogu podmiriti i odmah dolazi do raskola.
Najnestabilnija vlada koju sam ikad vidio. Konakovićev NiP dade sve ministarske pozicije samo da se oformi vlast bez SDA, DF i Fudina privatna stranka pogaziše riječ da neće sa HDZ-om. HDZ po običaju dobi sve što je tražio i opet im nije dovoljno... Ne zna se ko pije, a ko placa.
Izadjes i sutis. Samo jos objavi na Instagramu.
idu sa SDA sve se zna
Široko ti polje
U Zdk se sve Fudo pita,a ostali su samo potrcke,pocev od one Amre koja ne zna jel dosla ili posla,a tu je i Pukovnik odnosno bravar Vinko Maric
SDA uskoro preuzima ZDK
Pa njih ima 1% u ZDK. Zepce 70% novorodjenih Bosnjaci i osnovnoskolci iako su Bosnjaci ujama gladili jaja i neka katolicka sela Maglaja pridruzili Zepcu ne bi li bar u jednoj ZDK opcini katolici bili vecina. Sve dzaba, katolici NESTAJU. Dolaze dani kad ce dzaba biti i 10 Izbornih zakona.
Ima ih 1, 5 posto, a ono bi da se nešto pita.
Pogledajte kako se odnosite prema drugima u kantonima gdje je HDZ u vecini. To u ZDK vam je i previse.
Sve je jedna velika borba za fotelju....
A meni hrvatu če biti bolje kad vaši kadrovi popune fotelje.Hočel ovaj narod ikad progledat.
Moja rano , svugdje ugrozeni.