Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa SDU do konačne pobjede
PROFESOR ZNA STA JE DOBRO I KO MOZE VODITI CISTO STARI GRAD AFERIM IVO ZA TEBE SAM I TVOJ PRIJEDLOG
gledo sam ga sinoć na nekoj lokalnoj televizij. Zna pričati i čini se da ne troši vrijeme, vrlo je konkretan. Samo mi je zaparalo uši kad je reko, kako nije nikoga od ostalih kandidata za načelnika u ratu nije vidio sa puškom u ruci. Neznam jeli to istina, a li ako jeste, neka im je na saramotu. Onda preostaje samo on, čak zvuči kompromisno, nije čka..i, roko se, a zna šta priča..
a vidjesti li onaj plakat \"SBB - Ibrahim Hadžibajrić za načelnika - dosta je 17 godina loše vlasti\" bilo bi smješno da nije ragično i obrnuto :) Lulić ni pod razno :( ostaje Zlatar, pa nek mu je sretno!
Emir je fakat ljudina,i pobjedit ce ako Bog da
Emire,da li ćeš povesti i svoga šuru, kojeg si zaposlio u šehidskim grobljima pa onda u kantonalnoj tv da ti bude vozač ako postaneš načelnik, i da li ćeš povesti Midhata Šahmanovića (svog tetića) koji je takođe radio u navedenim preduzećima dok si bio direktor i poslednje pitanje: ako ne prođeš na izborima u koju stranku ćeš preći pošto si bio u SDA, SBIH i u Seferovoj stranci. Ivo Komšić je gospodin par ekselans ali mi nije jasno zašto ti se uvlači u guzicu
..,čula sam za njega..potiče iz dobre porodice. U čaršiji se kunu u njega. navodno je dobar menadžer..Da malo smrša bio bi savršen :)
nemam ništa ni za, ni protiv stranke, ali taj čovjek, ne daj nam bože!
Lulić je pravi covjek za načelnika!!
Steta, ovaj Zlatar je fin lik ali mu partija ne valja