{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ivo Komšić iskazao podršku Emiru Zlataru, kandidatu za načelnika Starog Grada

27.9.2012. u 14:31
10
10
Ivo Komšić iskazao podršku Emiru Zlataru, kandidatu za načelnika Starog Grada
10
Ivo Komšić iskazao podršku Emiru Zlataru, kandidatu za načelnika Starog Grada
Nekadašnji član Predsjedništva Republike BiH prof.dr Ivo Komsić kao građanin Starog Grada dao je punu podršku Emiru Zlataru, kandidatu za načelnika iz stranke SDU.
Komsić je sa Emirom Zlatarom obišao info pult u herojskom djelu Starog Grada Hridu - Jarčedolima, gdje je u neposrednom kontaktu sa članovima i simpatizerima SDU-a istakao da treba nastaviti izgradnjudržave i društva, na principima na kojima se branio suverenitet, integritet, i cjelovitost Republike BiH.

Emir Zlatar zahvalio se prof. Komšiću i istakao da je put kojim BiH treba ići trasiran političkom platformom predsjedništava RBiH iz 1992.god koja nema alternative ako želimo funkcionalnu demokratsku državu, široku za sve njene državljane.

Emir Zlatar uputio je zahvalnost na podršci koji su pružali i pružaju građani Hrida i Jarčedola sa obećanjem da ih SDU i on kao načelnik neće iznevjeriti, izmanipulirati, izdati kao što je to slučaj sa strankama koje su vladale u Starom Gradu u prethodnom periodu.

U razgovoru sa građanima Emir Zlatar susreo se sa velikim brojem svojih saboraca gdje su se evocirale uspomene iz najtežeg perioda odbrane našeg Sarajeva. Budući načelnik informirao je građane sa izgradnjom sportskog centra na području Hrida koji će se projektovati sa organima FIFA-e i UEFA-e kao i sa Nogometnim savezom BiH, saopćeno je iz SDU.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: