Općina Stari Grad
20

SDU očekuje uvjerljivu izbornu pobjedu Emira Zlatara

Klix.ba
U proteklih gotovo trideset dana predizborne kampanje, tribine i skupove SDU u Starom Gradu posjetilo je više od 3.500 građana Starog Grada.

Na predizbornim skupovima po svim mjesnim zajednicama Starog Grada, čiji je vrhunac bio sinoćnji skup za građane MZ Baščaršija, MZ Mjedenica i MZ Ferhadija u velikoj općinskoj sali, u okviru projekta "Kafa sa načelnikom", koja je organizirana sa privrednicima, borcima, mladima, intelektualcima, penzionerima i javnim ličnostima, izražena je nepodijeljena podrška programu i projektima koje je prezentirao Emir Zlatar - načelnik za sve nas.

"Ukoliko svaki od sugrađana koji su nas podržali i prisustvovali našim skupovima, obezbjedi samo još jedan glas podrške prijatelja, komšije ili člana prodice, Emir Zlatar će ostvariti uvjerljivu pobjedu u Starom Gradu", poručuju iz ove stranke.

"Ovom prilikom izražavamo zahvalnost Stranci penzionera BIH, Liberalno-demokratskoj stranci BIH, Stranci dijaspore, nezavisnim kandidatima za vijeće Starog Grada, boračkim i intelektualnim udruženjima, istaknutim članovima akademske zajednice, esnafskim udruženjima, koji su dali podršku našem kandidatu. Pozivamo sve simpatizere, članove, prijatelje, kao i predstavnike medija da nam se pridruže na završnom skupu SDU Stari Grad u petak 5. oktobra u 20 sati na platou ispred Ekonomskog fakulteta – preko puta zgrade općine Stari Grad. Tu će nam se pridružiti i prijatelji, ugledni estradni umjetnici, koji će nas počastiti svojim muzičkim numerama i dati glas podrške za ujedinjeni i bolji Stari Grad, na čelu sa načelnikom Emirom Zlatarom", navodi se u saopćenju SDU.