Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta se javlja ovaj drvosjeca? izgledom podsjeca na sumara vise nego na politicara republiska imaginarna he genocidna tvorevina koja ce ubrzo nestati, a ti sumaru pokrij se po glavi jer si ti uz nikolica jedini politicar u evropi koji ne zna engleski jezik, bar ni 'polovicno'... ovom sumaru su na papiru morali napisat kako se izgovaraju engleske rijeci da se nebi bruko pred evropom, al opet nije znao ni procitat ...
Bosnjaci od 1995 za RS tvrde da "uskoro" nestaje. Ne valja se ni zamlacivati. Ti stvarno nakon svega i dalje mislis da je RBIH realnost nekad u buducnosti?
@Mickey10 - PA PO POPISU NEMA JE POLOVINA. dA SE NISU NASELILI sRBI KOJI SU IZBJEGLI OD oLUJE BILO BI JE FRTALJ. ONO ŠTO NEMOGU DA RODE - HOĆE DA IM DONESU ROOOODE!
Kako sad to, zar je iko iz Srbije imao ikakvog utjecaja na tok rata? Šta tzv. RS nije plod borbe bh. Srba? Kako kontradiktoran narod, to je strašno. U jednom trenutku se hvale u drugom ograđuju.
Auuuu, jest ga Ivica zavuče bošnjama i ujkama
I Alije Izetbegovica, Harisa Silajdzica i Muhameda Sacirbegovica koji joj ime dade. Sosoni Ivo Komsic i Miro Lazovic nisu ni skontali fazon i time svi zajedno ponizise bas borce ARBiH.
Idejni tvorac Republike Srpske je Milošević. On je ostavio bosanskim Srbima državu koja je nasljednik bivše Republike BiH u pravnom smislu. Federacija BiH (NBH) je država koju su i bobanove i alijine pristaše dobili.
@LawIzPionirskeDoline ustavni poredak i organizaciju funkcionisanja Republika Srpska je zadržala kao što je bio u Republici BiH. NBH (ne)funkcioniše a organizovana je na navodnoj fedraciji kantona, dok političku vlast obašaju dva pokreta.
Glupi Dačić! Ali tako je. RS je najgore što se moglo desiti u Evropi, a uz saradnju SAD. Stvorena je genocidno - teroristička nakaza Republika Srpska. Državni projekat Srbije, UBIJ PROTJERAJ POKRSTI! U to doba na vlasti je Bio Milošević, čitaj Mira, a jaja im zanosio Ivica Dačić!
Shupak....a sto ne ocuva srce srbije Kosovo ha ha ....e ako ti budes cuvo shumsku onda ce sigurno nestati......uskoro vam odose vojvodina i sandzak
Pa to su zajedno izgubili SPS i Radikali Srbije. Tada su bili koalicioni partneri. No, nema veze. Grah je pao da tada najmlađi ministar i potrčko Dačić dovrše posao sa Kosovom!
srbija je tu za stvaranje problema a ne pomoci.
Cjelovita i neraskidiva BIH je zaostavština dobrih ljudi, Milošević je najveća sramota za srpski narod, nažalost to mnogi ne priznaju iako su svjesni toga, dođeš u državu i veličaš čovjeka koji je hranio mržnjom pojedine Srbe da kolju, ubijaju, siluju... na uštrb nesrpskog stanovništva.
Kad ga jos uvecas guslama,mislim Milosevica ,ispasce Kraljevic Marko.
Ma haj mali ste vi ba za 80 Milliona Turaka :PPP
Još izjavljuju i to da su socijalisti.. a u suštini su nacionalsocijalisti.
Covjek koji je umro u pritvoru i formalno nije osudjen se slavi kao tvorac jednog paraentiteta. Dalje diskusije su suvisne
Republika Srpska ne smije nadzivjeti Radovana Karadzica ;)
Kad-tad!
zaostavstina puna masovnih grobnica izbageranih jadnika po 5 puta - vama sve i moze bit samo zaostalo nikako napredno.....