Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim je htio da poruči da nema ništa od pripajanja,ali da to izgleda atraktivno i velikosrpski.izazvao je kontraefekat.
@HercegBosnaPonosna2 Nemoj da ti ja pustim audio snimke sa onog velikog magnetofona trakaša iz 50-tih ili 60-tih da čuješ svoga djeda/dedu/ sada po novom dida...
sirokiH ,zar nisi u Neumu na panelu o ravnopravnosti Hrvata u BiH .
Ja bih poštovao da se BiH pripoji SR Njemačkoj ako bi se Nijemci složili
Trebao nam je Dacic otpjevati nesto na Turskom.. Dacic je u pravu uvalimo mu karu 😀😀😀😀😀
Znas kad ce to biti kad na ku..cu nikne nokat
Šta se ložite Bošnjakistanci imate vaš Bošnjakistan nakon 95'
...
Sa svih strana su se dušmani aktivirali, a ti Bošnjo sjedi, ćuti i čekaj da ti Zapad pomogne. Nikad pameti nećemo doći, nikad. Pazi ti malog Slobe, mamu li mu jbem zdepastu, on bi kao nešto podržao. Pa neka se eto pokuša pripojiti. Hajde da vidimo.
Pa dobro, ova izjava je, doduše pročitao sam samo naslov, sasvim realna. U prevodu, podržao bih to, ali znam da neće biti nikad.
Pošteno ali tu pesmu neće pevati
BUDALO
jebe nas ko bajazit oliveru i majku njenu milicu
@Stojankica nema to veze sa istorijom nikakvom, lupa političar u praznu slamu
Znači po toj logici kada bi svi gradjani, to jeste večina gradjana Bosne odlučila da "rs" više ne postoji i da se vrati ustav RBIH ti bi to morao poštovati a u slučaju da to ne poštuješ bio bi licemjer Dacicu jer sad govoriš kako poštuješ odluke naroda Bosne..
Nemojte..Srbija nema ono nešto.. mi znamo da je i tamo sirotinja, i veća nego u BiH.
Ovi bi i zapadnu pokrajinu na planeti Saturn pripojili srbiji.. ne kazem ja dzaba da to nihe nacija vec nazalost neka opaka bolest koju dobijes po rodjenju.. nije ni njima lahko!!
Hajde fino od tebe.Jedino sto je to u domenu naucne fantastike,ali cemo ti uzeti to kao veoma pozitivnu izjavu nadrealnu. Zivio ti nama,ali ces se nacekati!
diplomatski nema sta, a iza ledja svih nas bosnjaka i onih koji osjecaju bosnu i hercegovinu svojom zemljom kroje razne planove o secesiji i raspadu voljene nam zemlje.
diplomatski nema sta, a iza ledja svih nas bosnjaka i onih koji osjecaju bosnu i hercegovinu svojom zemljom kroje razne planove o secesiji i raspadu voljene nam zemlje.