Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna on tačno sta je rekao, i svaka rečenica tačno ubada gdje treba. Politički i hinjski uradjeno nema sta, Ivanovicu. U fazonu :"De da ja prvo suknem,posle cu se fola izviniti bosnjacima, ali to je mala cijena za ono kad znam da je vecini srba puna srce zbog mojih rijeci". Kako je tuzno graditi karijeru na ovakvim skecevima :( Nikad neces biti ni do koljena Djuri i staroj sarajevskoj skoli humora.
Nije samo srbima puno srce, vjeruj mi :D
Razvaliti Kacevanda, marš za Tursku. Ja sam u lijepoj našoj Hr Herceg-Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala Bošnje i zaslužili ste da vas ismijavaju. Volite pogledat srpske televizije što čovjek vidio nije i volite slušat srpsku muziku što čovjek čuo nije. Pa tako dodje hadžinica iz dijaspore koja je protjerana (doduše od Rvata) i onda uzme original CECIN cd u radnji. Mislim koji mozgovi u Bošnja to niđe nema. VOLITE GLEDATI I SLUŠATI SRBE, PA ETO GLEDAJTE I SLUŠAJTE ŠTA IMAJU ZA REĆI !
Krelac naziva BiH nenormalnom državom valjda misleći da Srbija to jeste?! Ha-ha. Srbija - zemlja turbo-folka, mafije, pljačkaša, ubica i radikala, pa normalna? Pri tome zaboravlja ko je od BiH napravio nenormalnu državu - njegov narod koji je vršio agresiju na svoje susjede. Poslije se pere da je o djevojčicama samo iznosio statistiku?! Čiju, odakle i ako nije htio vrijeđati zašto spominje NATO vojnike? Jel misli da su svi glupi pa da može prosipati svoju seljačku demagogiju kako hoće? I kaže Avaz nas loše informiše? Avaz je smeće od novine, ali odakle nekome iz Srbije pravo o tome da govori kad imaju žutila i zla u medijima više od bilo koga u regionu i šire?! Seljačka politika.
Isto tako se povećao i broj Turaka rođenih u Srbiji. Bijedni janjičari,svi ste vi Turci!!!!!!!!!!!
http://www.igormihaljevic.com/2014/12/otvoreno-pismo-ivanu-ivanovicu-sou-rave.html TOPLO PREPORUCUJEM ZA PROCITATI
Ko to kaze, ko to laze Srbija je zdrava ? Da je bolesna i drzava i narod, potvrdjuje ovo jadno i ijedno stvorenje koje je Seselj popalio od kako je izasao iz Haaske smrdare u kojoj je trebao ostati dok se ne unisti. Eto sta je Ivanica ohrabrilo, yehbo mu Seselj dete od petnaeste
Opet ti se*icu je*emo
kcerkicuu u picicccc
Strašno prosto me je strah da netko tako javno može ismijavat zlo 21 stoljeća koje nas je sve na svjetu šokiralo samo eto ne ovog primitivca . Ostani gdjesi tamo ti je mjesto
Postovana redakcijo KLIX-a, postujem Vas portal al' ovdje ste pretjerali. Zasto zelite odmah nekom pripisati nacionalizam? Zasto zelite da podgijavate netrpeljivost i razmirice. ono što je on rekao nema veze sa zenama koje su silovane vec sa nasim "finim i postenim" Bosankama i Hercegovkama sto su "radile" ispred zgrada UN-a, SFOR-a, IFOR-a i sl., gdje god je bilo vojnika koji su bili spremni platiti usluge. A mnoge su bas trudnocom 95-te i 96-te, vojnike u odlasku navele na zenidbu i tako su sada gradjaneke neke druge Eu zemlje. I ne znam sto ovo ikog normalnog pogadja, kad je to istina .... Danas imamo isto, samo nisu s vojnicima vec sa politicarima i biznismenima, i onda su se zvale kurve a danas sponzoruše.
a sto to ti komentarises Bosanke pored svih kurava u Srbiji ?
jel bio džeko na twiteru, slučajno, nešto mi je trebao
Jel ovo onaj sto sjedi pored Branka Djurica Djure na tv žbrljotini " Tvoje Nedo Šešelj lice smrdi poznato"? E pa aferim i Djuri ako ne odreaguje na ovo... A sad se isti izvinjava u komentarima preko twitera....neka se izvini tamo gdje je i izrekao sto je vec izrekao a ne u suvislom komentaru. ne moze komentar na twiteru biti jednake tezine kao vic u emisiji. Bar ne jos uvijek...
Na ovaj način on provocira silovane žene koje su nažalost pretrpjele sve strahote rata koje su se dešavale devedesetih godina, a aludirajući na prisustvo Plavih šljemova koji su tokom rata u BiH skrštenih ruku promatrali kada su žene i mlade djevojke odvođene i silovane, a muškarci i mladići selektirani i kasnije masovno poubijani. Hahahaha pa ja ovo na primjer nijesam uopšte ovo ovako protumačio pod 1 rekao je od 1995 tada je rat bio završen, pod 2 aludirao je na to da su plavi šlemovi pravili đecu i koristili nemaštinu toga naroda da glume face sa 1000$ ili 2000$, A možda je reko aj malo da zajebavam ove silovane pa to će svima biti smiješno, aj ne sprdajte se
E jes mi twitter za javnog obraćanja i izvinjenja. Nek' se izvine javno, na početku naredne emisije i nek' fino kaže, "Nisam razmišljao, htio sam da ispadnem smiješan a ispao sam glup. Mala je razlika."
srbi inače ne lažu...
Kakve ovo veze ima sa silovanjima???? Jesu li plavi šljemovi silovali po bih???
Nikakve. Šala je prvenstveno za plave kako nisu ništa radili sem gledali šta će povalit, i za radodajke. Ali narod... Naš narod.