Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu to politicari koji su uspjeli da troskove zivota od 2000 god povecaju 2.5x, plate i penzije ostave iste a da i dalje vladaju? Koja tragikomedija. Nemoj da bi se ko iznad stada izdigao jer idu izbori. Stado ne trpi samokritiku. Vasi i njihovi, godina 2017.
Hoces li ga pitati kad ce poceti vracati u ovu zemlju ono sto je iz nje 92 - e izneseno i popljackano ZBOG DOBRO SUSJEDSKIH ODNOSA.Mozda bi najbolje bilo da vas dvojica jedan drugom po....te i da se razidzete
On bi htio pravo na srpski jezik (a i ima ga jer se u školama zove Bosanski, Srpski, Hrvatski jezik i književnost)) u Federaciji a isto to pravo osporava u RS (Bosanski jezik)
zašzo klix ne objavi da se vlada dogovorila sa PENZIONERIMA o povećanju penzija , dok se govorilo o PROTESTIMA I sekiraciji tu su prvi a kada treba OBRADOVATI nekom vješću neće. Želi se samo prikazivati da je BOSNA I HERCEGOVINA u lošoj situaciji pa da se podjeli
Pravna država četvrtkom, svakih 15 godina.
Mora te prihvatit cinjenicu, a svi znamo da su cinjenice nepobitne, dakle Granice Bosne i Hercegivine su zna se i za ostalo odjebaus.. ko me se ne svidja boze moj.. ma treba udariti zid pa nek oblaze na zagreb.. 😝
Tako je! Treba staviti tacku, tacku na mijeshanje Srbije i Hrvatske u unutarnju politiku BiH ! To bi bila ujedno i tachka na sve probleme !
tike tike tachke nema vishe pljachke
Ebo te beograd a ti njih, potrcko srbijanski. Uzmi tu ispruzenu ruku pa je sebi nabi u bulju usranu. Zastupnice druge drzave. Potrcko.
imate na bportal.ba to o pitanju granica sta vucic hoce da mijenja...
TO CE VUCIC PLATITI 20 MILIJARDI EURA KOLIKO SRBIJA DUGUJE BOSNI ZA STRUJU SA DRINSKIH ELEKTRANA KOJE KRADE VEC 20 GODINA? Hajde da vidim i to cudo, samo nisam siguran da si ti na istoj ravni sa sefom?
Roin bravo i to obavezno staviti na dnevni red dosta je vise zajebHancije on cak hoce da dobije tu teritoriju oko hidroelektrana hahahah ako mu to daju treba ih sve smijeniti protestima