Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zloupotreba oruzanih snaga BiH, zar i za to nije trebalo traziti saglasnost ostala dva clana predsjednistva.....? Referendum koji je zabranio ustavni sud...? Guras drugom prst u oko a bunis se kada drugi nesto rade, sto tebi ne odgovara....krme jedno debelo
..ili je obrnuto?
@laser008 Gdje i koliko i kada? Al bez tipičnih laži koji su ti svojstvene.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Srbija da plati ratnu stetu 100 milijardi eura ili dolara,i onda mozemo da gradimo mostove saradnje,mira,povjerenja ,uzajamnog postivanja. Posto srbija nema para onda nek napravi kompenzaciju teritorija za naplatu ratne stete. I onda imamo buducnost ovdje.Ne mogu srbi klati bosnjake 8 puta u zadnjih 100 godina i uvjek poslije toga idemo se sad miriti i ponasati kao da nije nista bilo.Ta vremena su prosla.
tih 100mlrd će da odbijemo od desetina hiljada mlrd koliko dugujete za saučesništvo u tri genocida nad Srbima - kao saradnici Turskog okupatora, kao saradnici Austro-Ugarske, i kao saradnici Ustaške NDH. Ima da plaćate i 10 000 godina od danas..
@milanche milanche pa necemo ici sada od adama i eve ,ovaj genocid se desio nedavno.a i ta tvoja konstatacija da su bosnjaci saucesnici u toboznjem genocidu nad srbima.pa otkud toliki srbi nakon genocida po hrvatskoj i bosni.koliko znam bosnjaka nema vise ili se na prste mogu pobrojati u istocnoj bosni gdje su bili vecinski narod.budite realni vlasadijo,zivite od lazi i mrznje.
Je*em ja mater ako povuce reviziju mi hocemo pravdu i da se dokaze genocid na cijelom teritoriju RS-a
Ivanić: "Neka Izetbegović kaže kako misli da se poslije ovoga može nastaviti?" Pa na isti nacin Ivanicu kao i poslije odrzanog referenduma u RS-u. Pravnici ce reci je li zakonito i jedno i drugo. Odgovorni ce snositi posljedice zakonske ili poiticke..tako je to u demokratiji ;-)
Do 19. stoljeća u Bosni su živjeli bošnjani islamske, katoličke i pravoslavne vjere. Ko ne vjeruje neka provjeri.
Ali su se kasnije zbog utjecaja Zagreba i Beograda opredjelili da se na osnovu vjere opredjele za hrvate odnosno srbe.
I dalje misliš da si u pravu???!!! Nisi, takođe tvoja bratija sa Čovićem, koji upravlja sa vama, jer su mu se Bošnjaci" oteli"nemože da spasi i gurne pod tepih 1992 - 95-tu! Presuda je za nečinjenje Srbije, što je inače kažnjivo i činjenje institucija i pojedinaca RS-a. Pametnom dovoljno da se meh - kano prizemlji. Ovako ste u slobodnom padu, a i narod ste povukli za sobom.
2004. su doneli odluku o reviziji presude koja je doneta 2007.? javilo im se....vizije....?
Ivaniću, neprijatelju BiH
Ivanic mijesa politiku i pravo. Ako Softic nema pravo da podnese reviziju tuzbe onda je pravna institucija medjunarodnog suda u Hagu tu reviziju nece ni prihvatiti. Medjutim ako sud prihvati reviziju, onda Ivanic jede g*vna i politickim pritiskom nastoji da sprijeci utvrdjivanja istine i odgovornosti.
@Veliki vezir :-(
Po zakonu Ivanicu, po zakonu i po Ustavu BiH, prije ovog i poslije ovog. Oni koji krse Ustav i zakon treba da snose posljedice. Samo, o tome sta je protivzakonito i protivustavno, ne odlucujes ni ti, ni Bakir, ni Mile, ni Dacic, ni ... O tome odlucuju sudovi.
ih pa vi muslosi ga prekršite očas posla....onomad ste ga prekršili i izazvali rat....
@milanche, rat je poceo u Sloveniji, nastavio se u Hrvatskoj, rasplamsao u BiH, a zavrsio NATO bomardovanjem nakon zlocina na Kosovu. Zajednicki imenitelj za sve ove ratove je SRBIJA. VELIKA SRBIJA!
Bake ce pricekati da tuzba padne a onda ce preci na novu avanturu, sta ga briga, faktura ide narodu a ne njemu
nastavili smo nakon 95* kad ste nas ubijali, protjerivali, granatirali i sta sve niste radili, a sad kao ne mozemoi nastaviti iz razloga sto vas boli revizija tuzbe protiv Srbije??? pa vi niste normalni
Zasto niko ne pokrece smjenu Ivanica,Ivanic radi protiv BIH u korist druge drzave koja se tereti za zlocine koje pocinila u BIH.....
tale - sada mu nećemo ništa, spustićemo loptu do izbora 2018-te!
cuj nastaviti,pa cetalju jedan nismo se makli od pocetka samo sto se ne puca. opstruirate drzavu na svakom koraku i otvoreno radite protiv nje a uredno primate masne plate apsuridistan
Trazili ste referendumom postrojavanjem vojske i kpnstantnim provokacijama i negiranju zlocina. Sad se naguzite jer smo okrenuli plocu i krecu 2 dekade gladi
zasto mislite da je ovo spustanje loptice
Treba da nastavi kao jedan veoma castan, ponosan covjek jer kada su u pitanju zrtve stradale od zlocinaca on zaista nema cega da se ovdje stidi. Kao clan predsjednistva BiH vrsio je svoju duznost, pa ga i to cini covjekom koji je vrsio svoju duznost. A ko si ti da po bilo kom osnovu nekome drzis pridike? Tvoju sramna uloga u bescascu srpskog naroda Srbija ce upamtiti i bices popljuvan kad tad od tog svog jadnog, izmanipulisanog naroda. Pitaj Hitlera i kompaniju ako meni ne vjerujes.