Srbija da plati ratnu stetu 100 milijardi eura ili dolara,i onda mozemo da gradimo mostove saradnje,mira,povjerenja ,uzajamnog postivanja. Posto srbija nema para onda nek napravi kompenzaciju teritorija za naplatu ratne stete. I onda imamo buducnost ovdje.Ne mogu srbi klati bosnjake 8 puta u zadnjih 100 godina i uvjek poslije toga idemo se sad miriti i ponasati kao da nije nista bilo.Ta vremena su prosla.
tih 100mlrd će da odbijemo od desetina hiljada mlrd koliko dugujete za saučesništvo u tri genocida nad Srbima - kao saradnici Turskog okupatora, kao saradnici Austro-Ugarske, i kao saradnici Ustaške NDH. Ima da plaćate i 10 000 godina od danas..
@milanche milanche pa necemo ici sada od adama i eve ,ovaj genocid se desio nedavno.a i ta tvoja konstatacija da su bosnjaci saucesnici u toboznjem genocidu nad srbima.pa otkud toliki srbi nakon genocida po hrvatskoj i bosni.koliko znam bosnjaka nema vise ili se na prste mogu pobrojati u istocnoj bosni gdje su bili vecinski narod.budite realni vlasadijo,zivite od lazi i mrznje.
Prikaži sve komentare (347)