Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I RS mora da shvati na kojim temeljima je nastala. Najgluplja je prica "dali smo krv za otadzbinu, borili smo se i ginuli za RS, itd", jest tako je, ne postoji rat bez zrtava, ali koliko puta ste uzeli u obzir stetu koju ste nanijeli? Koliko ste puta spomenuli zrtve cije ste zivote uzeli? Nisam dezurni mrzitelj, ali kad ste takva g*vna ko vas ne bi mrzio...
@GGGolovkin A sta trebamo? Svake godine se predstavnici Srba izvinjavaju u Srebrenici, poginju glave i trpe uvrede i napade. Sud BiH sudi i nevinim i krivim Srbima. Svaki dan slusamo da smo genocidni narod ( kakva nebuloza:))...Reci mi iskreno i ljudski sta hoces? Evo ja mogu reci u svoje ime, zao mi je svih zrtava ovog rata. Ali nemoj ocekivati da zalim tudje zrtve, a ne i one koji su pripadnici mog naroda. Saglasna sam sa tim da svako ko je kriv treba ocekivati za zlocin koji je pocinio, ali ne zelim i necu da pognem glavu ni pred jednom zrtvom. Ponosna sam jer sam Srpkinja svaki dan sve vise. Volim svoje i tudje ne diram. Nemoj da mrzis, nauci da postujes ... Shvati da na BiH polazemo ista prava kao i vi. Ovo je i nasa zemlja!
GGGolovkin , kratko i jasno .
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
a RS mora shvatiti da ce nestati i nikad vise nece nista obiljezavati.....
Indexi- sanjam haha
Hoce hoce....a BIH ce biti bosnjacka,svi cemo biti Bosnjaci i pricati bosanskim.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ali ključno je pitanje šta to RS slavi? Dodik je kazao da "RS nije inat, već ljubav". Ljubav?! Nastala na etničkom čišćenju. Progonu blizu milion nesrba. Stotinama porušenih džamija i katoličkih crkava. Katoličkom svećeniku i časnoj sestri živim spaljenim u crkvi nadomak Banje Luke. Slavi li RS genocid u Srebrenici? Ubijenu nesrpsku djecu Prijedora? Tomašicu, Korićanske stijene, nestale za koje se ni danas ne zna gdje su im kosti razasute... Ali u toj i tako nastaloj RS, temeljno očišćenoj od
...od drugih i drugačijih 20 godina od okončanja rata većinskom srpskom stanovništvu ne stigoše bolji dani. Slavlju će se u subotu u Banjoj Luci priključiti i srpski patrijarh Irinej i srbijanski premijer Aleksandar Vučić koji će predvoditi delegaciju Vlade. Onaj Vučić koji kaže da poštuje BiH i njene institucije, da se ne želi miješati u unutrašnje stvari ove države, ipak će svojim dolaskom toj istoj državi gurnuti prst u oko.
"Srpska slavi". Dan RS-a, unatoč odluci Ustavnog suda BiH koji je, uz ocjenu da je riječ o diskriminatornom prazniku, stavio ga van snage i Narodnu skupštinu RS-a pozvao da postupi u skladu s odlukom.
Hocel oni ovo slaviti samo danas ili se prenosi i na ponedjeljak
Shvatili smo da si odvratni vlah.
Žao mi IVanića, neće više dobijati podršku Muslimana iz RS.
Ivanicu majmune!
halo ludjaci.......nije problem dan RS-a kao dan,problrm je sto se i vjerski obiljezava a RS je entitet konstitutivnih naroda ne saamo srba,to pise u dejtonu a i ustavu RS-a,kontate li razliku......vi ne prihvacate dan drzavnosti BiH koji nema veze ni sa jednom vjerom......stvarno je glup svako onaj ko misli da je to normalno
Svaki dan u kalendaru Srpske Pravoslavne Crkve je neki svetac, neka slava, kako onda uskladiti taj dan sa danom Republike Srpske?
Ivanic mora da shvati da Sarajevo nije jedina grad u BiH.
ivanicu zasto su ulice banjaluke prazne,gdje je obicni narod na slavlju ili samo bogatasi mogu slaviti
Gdje ti živiš?
@DzevadGalijasevicRS pogledaj fotografije iz banjaluke danas,pustos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivanić mora da shvati da to ne može biti dan genocida. A još prije da shavti da Bih ima pravo na državni praznik, kojeg Ivanić NE PRIZNAJE. Sa tim da problem sa državnim praznikom BiH nije što je uspostavljen na dan državnosti NDH ili neki drugi neprimjeren dan.
NDH je nastala voljom Hitlera, a Republika Srpska voljom svog naroda. Velika razlika, primjetićeš.
@federalac2000 I srbijom je upravljao Hitler. Ali ja dosad sve mislio da je Srpska tenkove i granate proizvodila u KUĆNOJ RADINOSTI, vođena samo ljubavlju prema rodnoj grudi i ničim drugim. Anahronizam ove fašističke države Srpske je što nije uništena odman nakon završetka rata, jer su se predsjednik i Mladić sakrivali Srbiji da ne bi bili osuđeni ! A sa njihovom osudom biće osuđena i Republika Gencoida.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo mora da shvati da projekat velike Srbije nikada nece umrijeti i uvijek ce biti aktuelan, tako reci posteno Ivanicu!
Kakve velike Srbije?
@federalac2000 Eto sada kažete da ste naoružani, u ratu niste bili, pa se pitam odakle vam. Nema ni veze, eto neoružani ste, pa se suprostaviti, samo ne znam čemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prihvatite vi istinu da ste šumsku na genocidu napravili zajedno sa zapadnim silama!
@Dσrnauszieher® ne znate više ni lagati, što vas ne priznaše srbija i majčica rusija gluperdo tada ????? Najbolje vas je Dobrica opisao:Laž je u samom biću srbina ahahahahahahhah Kako to voljom jednog naroda ???Jel to može moj demokratski srbine!?Da niste požurili da je proglasite jer ste znali da ni trećina neće biti protiv smostalne BiH pa izmišljate toplu vodu.Postoji samo ono što je priznato!
@SuadaFranzova baš kao i srpskih u Jasenovcu je li???i
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nece ovo na dobro poci, ostase nedirnuti u bluci, al sejtan im mira neda.
BANJALUKOM KRV CEMO LITI SRBE CEMO MI POBITI
Ajd sad lijepo priznaj da si Bajin bot...
@SDApobjeda Gdje si bio 92 ubico... U necijim mudima predpostavljam... Mani se te seljacke price... U kuci ti rat bio dabogda,klosaru jedan... Sarajlija